Nová země – Objevte v sobě smysl života

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Eckhart Tolle staví na obrovském úspěchu knihy Moc přítomného okamžiku a bere nás na cestu mimo naše životy, aby nám ukázal, že máme šanci vybudovat nový svět plný lásky. Vyžaduje to velký posun ve vědomí od současné identifikace s naším egem ke zcela novému způsobu vnímání toho, kdo jsme. Aby se to mohlo stát, musí struktura lidské mysli projít zásadní transformací. V této nové knize Tolle ukazuje, jak taková transformace může proběhnout nejen v nás, ale i ve světě kolem nás. Tím, že vykresluje podstatu tohoto posunu vědomí, Tolle detailně ukazuje, jak naše egoistické uvažování funguje. Poté nás jemně a pomocí velmi praktických termínů vede k novému vědomí. Dojdeme až k poznání toho, kým vlastně jsme, což je mnohem významnější než to, co jsme si dosud mysleli....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18236/big_nova-zeme-objevte-v-sobe-smysl-zivo-pIb-18236.jpg 4.5235
Žánr:

Komentáře (47)

Kniha Nová země – Objevte v sobě smysl života

Chytuš
20.12.2022

UCHOKNIHA. Posloucháno ve slovenštině - interpret Peter Rúfus má nádherně položený hlas, který se ke knize opravdu hodil a už teď vím, že jsem neposlouchala naposledy... Pro mě osobně asi nejpřínosnější kniha ze všech osobnostně rozvíjejících publikací, otevřela mi nové obzory a zase zapadly další kousky do celkové skládačky mojí seberozvíjecí cesty. Eckhart Tolle se soustředí v téhle knize na ego - jak se projevuje, v čem nám brání... Nelze než doporučit, věřím, že každému může přinést hodně "aha" efektů a pochopení jednání a konání - jak u sebe sama, tak u ostatních.

B.V.
17.08.2022

Za mě jedna z nejdůležitějších knih, co jsem kdy četla. Jako by se různé střípky a útržky poskládaly dohromady a já konečně pochopila, co mi tak dlouho nedávalo smysl… Díky za to.

MontanaB
21.04.2022

Další kniha, která může změnit život.
Pokud vás zaujala "Moc přítomného okamžiku", kde máte možnost pochopit o CO jde, zde se dozvíte JAK na to.
Funguje to.

Lucie131313
02.04.2022

Výborná kniha, jako všechny od tohoto autora. :) Zařadila bych spolu s knihou Moc přítomného okamžiku do povinné četby. :-)

DYRKA98
05.12.2021

Pět hvězdiček je málo. Absolutní pecka!!!

Jana_Z
03.08.2021

Moje ego je děsný kritik a tak musím zmínit ten příšerný překlad, který vlastně ani není česky a tolik mě rušily všechny ty chyby, že jsem se velmi těžko soustředila na autorovo sdělení. Pokud existuje lepší vydání než to od Citadelly z roku 2013 (resp. lepší překlad) asi bych si to zkusila přečíst znovu.

Sylvanas
01.08.2020

Moc mě to nebavilo, upřímně jsem od knihy čekala víc. Přišlo mi to hodně zdlouhavé a taky vcelku dost nábožensky zaměřené. Doufala jsem, že se dozvím něco nového, ale to se ve finále nestalo.

Melic
16.07.2020

Knihu jsem četl až snad rekordně dlouho. Ale nebylo to tím, že by mě nebavila. Naopak, byla zajímavá a poučná. Seděla mi až tak, že jsem si mohl dovolit vynechávat čtení po delší dobu, aniž bych zapomněl na myšlenky dříve zmíněné. Nejedná se totiž o učení, které je potřeba nějak memorovat, stačí jej pochopit. Další krok bude cesta osvobozování od ega, která může být kratší nebo delší, ani se nemusí povést, ale to není důležité :-)
PS: Jsem přesvědčený, že knížka se dá číst opakovaně a věřím, že některé myšlenky za pár let teprve objevím nebo mi budou dávat jiný smysl.