Nová Buffettologie

Nová Buffettologie https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266629/bmid_nova-buffetologie-266629.jpg 4 7 2

Po přečtení knihy budete umět velký díl z investičních strategií, které účinně uplatňuje Warren Buffett. Tento legendární investor a šéf Berkshire Hathaway Inc. se střídavě pohybuje na první a druhé příčce žebříčku nejbohatších lidí světa. Svého jmění dosáhl celoživotním investováním na kapitálovém trhu. Jeho investiční zásady a kroky uznávají a sledují miliony jeho příznivců po celém světě. V knize jsou přiblíženy postupy a kritéria, na základě kterých Buffett vybírá akcie do svého portfolia. Uváděny jsou četné konkrétní příklady se skutečnými hodnotami, srovnává s fundamenty akcií, do kterých by naopak neinvestoval. Buffett zde představuje svůj koncept "trvale udržitelné konkurenční výhody" a pojetí akcie jako dluhopisu s proměnlivou úrokovou sazbou.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Ekonomie a obchod

Vydáno: , Grada
Originální název:

The New Buffettology


více info...

Přidat komentář

lucky_zebra
18.08.2017 4 z 5

Určitě dobrá kniha. Psaná spíše pohádkovým než odborným stylem. To ale není na škodu, spíše naopak. Českému překladu ale musím vytknout mnohé nesmysly, které by mohly nezkušeného čtenáře mást.
Takže doporučuji k přečtení, ale ne jako první knihu o investování.

ladyba
02.10.2015 5 z 5

Takhle kniha stojí za pozornost, pokud se chcete něco dozvědět o investování ve velkém stylu. Nabízí řadu rad a postřehů, pokud téma investování myslíte opravdu vážně.


Štítky knihy

Warren Buffett, 1930-

Autoři knihy

Mary Buffett
americká
David Clark
anglická

Kniha Nová Buffettologie je v

Přečtených10x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst13x
Chci si koupit9x