Nostradamus: král propastí

Nostradamus: král propastí https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59200/nostradamus-kral-propasti-59200.jpg 3 3 3

Nostradamus - Král propastí - Zdeněk Patrick Středověký prorok NOSTRADAMUS - 1503-1566 je považován za největší doložený fenomén věšteb a předpovědí. Z obsahu: Chronologie Nostradamových proroctví Velký král hrůzy Třetí vyvolaná potopa krve Jezdec,jehož jméno je Smrt Den sedmi hromů Zátopová vlna Boje v Evropě V černé stoupě noci tisíce očí a hvězdný jas,třpytivý prach vířící mezi břehy vesmíru a darovaná křídla štěstí šitá na míru,zda odvanou i po krvi volající hlas? MICHAEL DE NOSTRADAM... celý text

Přidat komentář

Terva
10.07.2018 3 z 5

Qui non est nostrum nocere tempora,
nec moment etc.
Není naší záležitostí,
znát čas a hodinu.


Tedy, řeknu vám, to je síla. Když jsem tuto knihu četl, říkal jsem si, jak je možný, že tu lidi na této planetě ještě jsou. To, co (údajně) Nostradamus viděl, je peklo. Jen strádání, záplavy, mor a války. Pro lidstvo tedy nic moc budoucnost. Pan Patrick se sice snaží vnutit čtenáři, že to, co Nostradamus viděl je jen vize možné budoucnosti, ale já si to nemyslím. Proč by to Nostradamus viděl, když by se to nestalo? A nebo to opravdu byla jen jedna z budoucích realit? Otázka zní: Dá se opravdu budoucnost změnit. Tuhle odpověď se nám snažil reálně ukázat už jiný Patrick. Robert se jmenoval a měl co dělat s Terminátorem. A moc se mu změnit budoucnost nedařilo.

Malá ochutnávka:
Na tomto místě jsou uloženy kosti Michaela de Nostradama, jenž svým božským perem jako jediný byl hoden popsat dle běhu hvězd, budoucí události celé Země. Zemřel v Salonu de Craux v Provenci 2. července roku 1566 stár šedesát dva let, šest měsíců a sedmnáct dní. Potomci nedotýkejte se popele, nezáviďte místu posledního odpočinku.

Tato kniha má však jednu moc důležitou vadu. Zaobírá se jen politikou a válkou. Asi v polovině této útlé knihy se mi už pomalu omrzelo ve své podstatě číst furt to samé. Jako by se Zdeněk Patrick (Nebo Nostradamus?) stále opakoval. Což činí i z některými verši, které si můžete přečíst dvakrát a některé i třikrát. Jistá zvědavost však zvítězila a já to dočetl. Jenže nic překvapivého, krom toho, že se buď utopím, zemřu hlady nebo mě sežehne světelná záře, jsem se nedozvěděl. Asi od poloviny knihy je to jen jedna velká válečná příručka.

To podstatné stejně nikdo neví a to je čas a hodina.

Uplynulo velké číslo sedm,
přichází čas Hekatomb (bomby?)
není vzdálen věk velkého tisíciletí,
kdy mrtví vystoupí ze svých hrobů.

Citát: Naštěstí jsme moudří a nic podobného se nemůže přihodit...........?

belzebub
16.10.2013

V černé stoupě noci tisíce očí
a hvězdný jas,třpytivý prach vířící mezi břehy vesmíru a darovaná křídla štěstí šitá na míru,zda odvanou i po krvi volající hlas? MICHAEL DE NOSTRADAM


Nibiru
13.06.2013 3 z 5

Pokud jsou ty předpovědi pravdivé nebo alespoň dobře interpretované, tak v budoucnosti bude bílá rasa na úbytě, pokud úplně nevyhyne. Dobře, že se toho nedožiju!

Autorovy další knížky

Zdeněk Patrick
česká, 1946
2002  90%Dýmající zrcadlo
1994  78%Silnější než Däniken 1.
1997  87%Silnější než Däniken 4.
1998  67%Nostradamus: král propastí
1998  93%Silnější než Däniken 5.

Kniha Nostradamus: král propastí je v

Přečtených4x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x