Dětská křížová výprava

Dětská křížová výprava https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208552/detska-krizova-vyprava-GST-208552.jpg 2 2 2

Noci s Desdemonou série

1. díl

V tomto příběhu se prolíná skutečný zločin a zločin spáchyný v dávné minulosti. Desdemona se do případu zaplete jako vždy díky svému nočnímu vysílání a tentokrát riskuje život.

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , Rando
Originální název:

L'Insonne


více info...

Přidat komentář

Disease
27.08.2018 2 z 5

Možná v době, kdy jsem hltal jugoslávské překlady ve Stripotece nebo Lunov magnus strip, by se mi to líbilo, ale 12 už mi dávno není.

trudoš
23.09.2016 2 z 5

Kresba hezká, příběh zmatený. To je v kostce můj výsledný dojem z Dětské křížové výpravy. Kromě toho, že mi chybělo alespoň namátkové zasvěcení do souvislostí kdo je kdo a proč dělá co dělá, lítal jsem i v epizodní zápletce. Postavy se totiž až moc často rozhodují na základně pro mě naprosto nesmyslných motivací, nehledě na několik rozporuplných dějových zvratů. Vývoj událostí je tak v jedné lince vytržen z kontextu a v druhé zas šitý horkou jehlou. Přitom samotný nápad není zlý, stejně jako základní konstrukce scénáře. Jen ten způsob zpracování zdá se mi poněkud nešťastný.
Anotace srovnává Noci s Desdemonou s Dylan Dogem, což by bylo docela trefné, být v tom trochu víc hororu, stejně jako ironického odlehčení. Takhle jediné, co zůstalo zajímavé, je smyslná hlavní hrdinka, která si ujíždí na všech těch nerdovských věcech, o které normální holka nezavadí ani pohledem. Sen každého fanouška komiksu a fantastiky.


Autoři knihy

Marco Checchetto
italská, 1975
Giuseppe Di Bernardo
italská, 1971

Kniha Dětská křížová výprava je v

Přečtených5x
Knihotéce2x