Noc v Riu

Noc v Riu https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78568/bmid_noc-v-riu-5Mj-78568.jpg 4 9 2

Vášnivá exotika v Riu za to mohla! Právě tak začal románek sekretářky Ellie a jejího přitažlivého šéfa,brazilského magnáta Dioga,muže ,který byl pro Ellii splněním všech jejích snů!Stačilo ale pár týdnů po návratu do deštivého New Yorku,aby se Elliiny sny proměnily v noční můru. Proč se najednou Diogo rozhodl překazit její svatbu s mužem,který byl připraven nabídnout jí klidný přístav?Diogo dal přece jasně najevo,že ji nikdy milovat nebude!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Virgin Mistress, Scandalous Love-Child , 2009


více info...

Přidat komentář

Kudík
25.05.2022 4 z 5

(SPOILER) Překažení svatby je zajímavá zápletka a občas i celkem humorná, pokud nejste v roli svatebčanů, hlavně ženicha či nevěsty. Zde to trošku pokulhávalo, hlavně chování ženicha a vyjádření se, že se o problém Ellie „postará“, i když to nezní úplně špatně. Ale překvapivě až v závěru vyplynulo, co toto postarání se obnášelo, takže bylo celkem štěstí, že Diogo Elliinu svatbu přerušil. Jinak autorka má podobný vzorec u postav, hlavně u pánů, kdy v rámci děje otáčí až o 360stupňů. Přesto opět lehce nadprůměrný příběh v rámci žánru.

LilluLong
02.05.2021 5 z 5

No tak týchto 5* si toto dielo pravom zaslúži . Skvela autorka. Skvelý príbeh,ak si nalogujete tuto knižku , urcite sa nenechajte ničím odradiť si ju precitat :)


Kniha Noc v Riu je v

Přečtených16x
Knihotéce35x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x