Nikdy nepřestávej věřit

Nikdy nepřestávej věřit https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108123/mid_nikdy-neprestavej-verit-em2-108123.jpg 3 45 6

Basketbal, přátelství, výhry a prohry, nejen sportovní, ale i životní. No a pochopitelně láska. Hlavní hrdinkou je sedmnáctiletá Samanta, která odmalička hrála závodně basketbal, ale kvůli vážným problémům s vazy v kotníku musela se sportem skončit. Na začátku příběhu Sam váhá nad cestou, kudy se má dále vydat. Jako náhodnou brigádu a zároveň k ukrácení volného času si našla modeling, kde by měla velkou šanci na profesionální úspěch. Nechce se však vzdát života, jaký vedla mezi pohodovými .... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

No boyzzz! , 2012


více info...

Přidat komentář

Danielka_1999
29.12.2014 4 z 5

tato kniha mi přijde dobrá, ale na pět hvězd to není

tinka99
24.11.2014 4 z 5

Skvělá kniha se skvělým dějem...není co dodat:-)


Adele02
16.11.2013 3 z 5

Čekala jsem trochu víc...
Začátek parádní, ale ukončení s anorexií a alkoholem se mi vážně nelíbilo.

hobelka
23.07.2013 3 z 5

Pro dívky do určitého věku to musí být jistě zajímavá kniha...

Selekcaje
15.07.2013 4 z 5

Na to, že je to prvotina opravdu mladičké autorky, opravdu dobré. Její styl psaní je osobytý a na častý retrospektyvní pohled vzpomínající hlavní hrdinky jsem si rychle zvykla a nakonec se mi to i líbilo. Příběh samotný byl pro mě trochu moc rozvláčněný, potřebuju asi nějaký problém, který bych měla řešit, otázky, nad nimiž si lámat hlavu... :) Co mi tam ale nejvíc chybělo byl popis a charakteristika Vikiho, onoho vyvoleného, ze dne na den nejlepšího a milovaného kluka. Upřímně, nevím o něm nic než, že opravdu dobře hraje basket. Z těch několika málo rozhovorů mi přišel dokonce jako suchar :D Hlavní hrdinka mi ale byla velmi sympatická (až na to nevysvětlené pobláznění, ale omluvou jí byla její bláznivá pubertální povaha :D).
V závěru je to knížka, která stojí za přečtení. Pro oddech od složitých dějově náročných knih. Pro dívky, řešící podobné trable s láskou či profesí/koníčkěm. Pro zvědavce, jako jsem já, na ty naše rostoucí české autory... :)

Kateriska
10.06.2012 4 z 5

Na to, že je Barboře teprve, kolik jí je, napsala velmi pěknou knihu o pádech i o euforiích. Je vhodná pro dívky, co teprve čekají na svoji první lásku, jako já, nebo pro ty, které už ji prožily. Pojednává o dvou odlišných světech - o tom baskeťáckým, kde se neřeší žádný make up nebo to jak vypadáte a o tom ve světě modelingu, který umí být zajímavý, úžasný, ale také krutý. Ten konec mi přijde už nadobro uzavřený, takže si myslím, že pokračování už nebude. Konec je ale, prozradím, trošku přeslazený americký happyend, takže za to bych srazila jednu hvězdu dolů. Ale jinak pěkné počtení, měla jsem to přečtené za pouhé tři dny.

Autorovy knížky

Barbora Tuzarová
česká, 1993
2012  64%Nikdy nepřestávej věřit

Kniha Nikdy nepřestávej věřit je v

Přečtených74x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce9x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x