Neznámá moc Luny

Neznámá moc Luny https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/265601/bmid_neznama-moc-luny-265601.jpg 4 6 3

Úspěch nezáleží jen na našich schopnostech a prostředcích, jež máme k dispozici, ale i na správném okamžiku, který pro své konání zvolíme. To věděli už naši předkové, kteří také znali různé metody jak tento okamžik rozpoznat. Opírali se o pozorování přírody a nebeských těles a nabyté vědomosti se po staletí doplňovaly a předávaly z generace na generaci. Kniha nabízí rady týkající se výživy, péče o zdraví a domácnost. S měsíčními impulsy souvisejí také znamení zvěrokruhu a je známo, že znalost správných kombinací může být základem úspěšného rozhodnutí a dosažení vytčeného cíle.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Euromedia
Originální název:

Vom richtigen Zeitpunkt


více info...

Přidat komentář

Rochelka
05.01.2023 3 z 5

Zajímavé, co všechno s měsícem souvisí a co můžeme ve svém životě společně s ním zlepšovat.

daisy.flower
27.01.2021 4 z 5

Mnoho zajímavých rad, jak žít v souladu s měsícem. Ač by mně to nikdy nenapadlo, skutečně to funguje (sice ne vše mám vyzkoušeno, ale co ano, tak to mohu potvrdit). Jen chvilku trvá, než si na to člověk zvykne, ale za mne mohu doporučit zkusit alespoň něco, kupříkladu mě se na zahrádce daleko lépe daří a sbírání bylinek ve správný čas má také své kouzlo :-)
Hvězdičku strhávám jen za to, že od autorky je vydáno i více knih, některé se opakují a celkově je to matoucí. Já bych raději uvítala jednu pořádnou nabytou knihu, klíďo většího formátu, ať se to tam všechno pěkně vejde a některé části více rozepsané.
Jinak jsem vcelku spokojená, ráda se ke knize vracím a třeba si to jednou zapamatuju všechno :D


Ashi
11.10.2015 4 z 5

Kniha schrnuje různé činnosti co kdy dělat aby to bylo v soualdu s měsícem. Kniha se mi líbila, teď to jen vyzkoušet...Beru jí s rezervou samozřejmě, že si nepřeskládám kalendář ale když je příležitost proč to nezkusit.