Neznámá moc Luny 1 - Vliv cyklu Měsíce na naše zdraví

Neznámá moc Luny 1 - Vliv cyklu Měsíce na naše zdraví https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46194/mid_neznama-moc-luny-1-vliv-cyklu-mesic-2ez-46194.jpg 4 16 3

Úspěch nezáleží jen na našich schopnostech a prostředcích, jež máme k dispozici, ale i na správném okamžiku, který pro své konání zvolíme. To věděli už naši předkové, kteří také znali různé metody jak tento okamžik rozpoznat. Opírali se o pozorování přírody a nebeských těles a nabyté vědomosti se po staletí doplňovaly a předávaly z generace na generaci. Kniha nabízí rady týkající se výživy, péče o zdraví a domácnost. S měsíčními impulsy souvisejí také znamení zvěrokruhu a je známo, že znalost správných kombinací může být základem úspěšného rozhodnutí a dosažení vytčeného cíle.... celý text

Literatura světová Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Vom richtigen Zeitpunkt , 1991


více info...

Přidat komentář

alef
13.01.2016 3 z 5

Měsíc je krásné a široké téma a tahle knížka byla celkem příjemným čtením o jeho zapomínaném vlivu na naši planetu (na nás) ... čtením o zapomenutých moudrech a zkušenostech našich předků.

V běhu dnešního života málo sledujeme nejenom měsíční cykly, ale přírodu vůbec a přitom jenom ta krása, když se večer dočista rozjasní obloha a vyjde velké a zářící "rybí oko", tak to stojí za to se na chvíli zastavit a jen se dívat :-).

Měsíc dokáže oživit vaše smysly, které náhle umí vnímat a rozlišovat. Společně s nimi se probudí i vaše vnitřní orgány, klouby a funkční okruhy. Jestliže se tedy aktivně zajímáte o to, jak probíhají procesy v těle a jaké oběhy právě pracují, je tahle knížka pro Vás.

Ivon40
16.04.2013 5 z 5

Kniha je pre ľudí,ktorí ešte vnímajú prírodu,svoje telo,všetko,čo sa okolo nás deje a má na nás vplyv. Ja v nej podchvíľou nájdem pre seba niečo užitočné, ale konzumnému človeku dnešnej doby asi veľa nepovie...Takže ja dávam 5 hviezdičiek, lebo mám tú knihu už pekných pár rokov a stále sa k nej vraciam.


zapoměnka
21.02.2013

je mi divné jak je možné takovou knihu jen jednou přečíst. Já se k ní vracím velice často (tělo, zahrada i domácnost) -nikdy bych ji neprodala.

Štítky knihy

Luna

Autoři knihy

Johanna Paungger
rakouská, 1953
Thomas Poppe
rakouská, 1952

Kniha Neznámá moc Luny 1 - Vliv cyklu Měsíce na naše zdraví je v

Právě čtených1x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce35x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x