Nezkrotná Lorinda

Nezkrotná Lorinda https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198576/bmid_nezkrotna-lorinda-198576.JPG 4 16 4

Bantam Romance série

< 55. díl >

"Muži jsou odporní a nikdy se za žádného z nich neprovdám," tvrdí krásná Lorinda a svým nespoutaným chováním to jenom zdůrazňuje. Mezi ty, kteří jsou jejími výstřednostmi pohoršeni, je i mladý, pohledný muž, který se vsadí, že Lorindu zkrotí. To ovšem netuší, co ho čeká...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

The Taming of Lady Lorinda , 1977


více info...

Přidat komentář

reader.007
05.12.2021 3 z 5

(SPOILER) Lady Lorinda je sice prý šťavnatým soustem pro každou drbnu v Londýně, jenže když vezmu v potaz popisy ostatních dam a především jejich garderóby, musela to být pořádná fuška aby alespoň trochu vyčuhovala. Dokud tatík v kartách příliš neprohrává, je to celkem únosné, jenže pak to vezme ve velkém stylu a najednou nezbude Lorindě víc než pár hadříků co už se nedají prodat, ctitelé se rozprchnou jak vrabci po výstřelu a jí nezbývá než se zašít na venkově v Cornwalu, kde se jí brzy dostane nabídky, kterou fotřík odmítá nevyužít. Nebylo to tak špatné jak jsem se obávala, přesto ani žádná extratřída.

Ludmila02
23.11.2020 5 z 5

Moc hezké.


Alinois
29.01.2018 5 z 5

Tato kniha mě zaujala především proto že hlavní hrdinka je jiná než většina ostatních hrdinek od BC. Ale i přesto jsem jí fandila až do konce aby konečně našla to co hledá a se zakončením jsem byla spokojená :)

modranka
28.02.2014 3 z 5

Keďže anotácia chýba, dej by som stotožnila so Shakespearovou hrou : Skrotenie zlej ženy.
Lorinda mi bola vrcholne nesympatická, drzá, arogantná, namyslená, rozmaznaná až hlúpa. Tri hviezdičky som dala preto, že príbeh bol vlastne pekný, zaujímavo začínal, a nie všetky hlavné hrdinky môžu byť perfektné.