Nezkrotná lady

Nezkrotná lady https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454471/bmid_nezkrotna-lady-1FI-454471.jpg 5 14 5

Lord z Roulu je bojovník tělem i duší… a přesto dívce, kterou má zachránit, nedokáže odolat! Než si vzít starého lorda Bolka a stát se jeho třetí manželkou, rozhodne se lady Avelyn z Brandru vzepřít otcově vůli a tajně uteče. Po jejích stopách se vydává lord Elrik z Roulu, vůdce obávané družiny Vlků krále Davida. Dovede ji zpět jako krotkou holubičku a umožní jejímu otci získat veškeré výhody, které mu ze sňatku Avelyn s Bolkem plynou? Nebo si včas uvědomí, že tahle rebelka má pěkně ostrý jazýček, vlastní názory a slabost pro silné muže… a že mu už dávno ukradla srdce?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Warrior's Runaway Wife , 2018


více info...

Přidat komentář

Kudík
03.12.2023 4 z 5

Zkusila jsem novou autorku a její styl se mi líbil, stejně jako postavy, a to vůdce Vlků Elrik z Roulu a Lady Avelyn, kteří si oba dva prošli svým. On překonal trest svého i pro svého otce, a ona jako nemanželská dcera, která ve 14letech přišla o matku a následně jí nalezl její otec a pár let jí nechal na svém sídle, dokud Avelyn nepotřeboval provdat. Upřímně, ani jeden to s tím svým nevyhrál. Avelyn před nechtěným manželem uprchne a honí jí králova smečka vlků, vlastně nejen oni, ale jedni ji chtějí ochránit a někdo jiný odstranit. Na HQ to nebylo vůbec špatné.

kacenka6144
25.12.2021 4 z 5

Na Zákazníků dobrý. Má to určitý děj a obě hlavní postavy "maji šťávu".


Temný snílek
12.05.2021 4 z 5

Je to „Harlekýnka“, takže nikdo nemůže očekávat propracovaný děj, ale určité napětí tam je. Někdo vážně usiluje Avelyn o život, ale ta to nechce vidět, protože má o sobě nízké mínění. Jako nemanželské dítě vyrůstala s matkou v malé vesnici ve velmi chudých poměrech, protože lord Brandr vyhodil těhotnou služku a dál se o ni nestaral. Ale po matčině smrti se najednou objevil a odvezl Avelyn na svůj hrad, kde se stala nedobrovolným hostem. Je to jen žena, takže patří svému otci, který s ní může nakládat podle své libosti. Ale co sleduje dohodnutým manželstvím se starým lordem Bolkem. Jenže Avelyn se nehodlá jen tak vzdát a uprchla. Chce si svůj osud určit sama... Což se jí vlastně splní, protože po setkání s lordem Elrikem je k němu přitahována. Elrik je rytíř zocelený v mnoha bitvách, navíc patří k Vlkům, legendární skupině vojáků krále Davida, takže se ho obvykle všichni bojí. Tak proč z něj Avelyn nemá strach? Vlastně se s ním cítí v bezpečí, ale jaký bude manžel? V pozadí děje se totiž ukrývá nebezpečí, Avelyn se někdo už dvakrát pokusil zabít. Ale kdo by po téhle dívce mohl jít? Dokáže ji Elrik ochránit, i když si to ona nepřeje? A najdou k sobě cestu, nebo jejich manželství skončí nezdarem?

Jedná se o lehkou romantiku, ale je tam pár zajímavých detailů, které mi udělaly radost. Sbližování dvou hlavních postav je někdy úsměvné, ale příjemně pobaví. Je to oddychovka, která se příjemně čte a krásně se u ní čtenářky odpočinou. Prostě pohodová kniha, která sice nemusí každému vyhovovat, ale já mám ráda tyhle jednoduché romance.

Bernii
02.01.2021

Krásné

erculka
17.11.2020 5 z 5

príbeh sa mi moc páčil.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy knížky

Denise Lynn
americká
2020  90%Nezkrotná lady

Kniha Nezkrotná lady je v

Přečtených17x
Doporučených2x
Knihotéce40x
Chystám se číst10x
Chci si koupit2x
dalších seznamech3x