Nezapomenutelné legendy: Vraždy, polopravdy a otazníky

Nezapomenutelné legendy: Vraždy, polopravdy a otazníky https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358695/bmid_nezapomenutelne-legendy-vrazdy-polo-DNG-358695.jpg 4 14 4

Marylin Monroe, Elvis Presley, princezna Diana, J. F. Kennedy a Michael Jackson – jejich náhlou smrtí se jako by na okamžik zastavil svět a dodnes nás odchod každého z této pětice fascinuje. Po důkladném zkoumání spisů FBI a rozhovorů s klíčovými svědky i odborníky odhalil autor nové informace, které změní způsob, jak jsme dosud pohlíželi na život i tragédie těchto společenských ikon.... celý text

Přidat komentář

alimraj1
22.04.2021 4 z 5

Člověk si nikdy nemůže myslet, že bude všechno vědět. Vždy je spousta možných variant a je těžké mezi nimi nalézt tu správnou.
Tato kniha ukazuje ty nejpodstatnější informace a stručně popisuje, co se vlastně přihodilo. Příjemné počtení.

Iki1
31.10.2020 5 z 5

Kniha je velmi dobře členěná. Přináší hlavně fakta a podstatné informace. Nečetl jsem ji příliš rychle, spíše jsem nad představenými fakty přemýšlel. Až příliš často mě napadalo, že ani sebevětší množství peněz nepřináší člověku štěstí. Byl jsem rád, že autor se zaměřoval důsledně na popisované jevy, nezabíhal do šíře, což by vyprávění rozmělnilo.


Hrozienko
28.01.2020 5 z 5

Tuto knihu som "zjedla" za vikend. Odkryvaju a spristupnuju sa nove fakty, ktore su zremne uz premlcane. Komu by so mohla hodit a preco ich smrt?

Shahana
05.01.2020 4 z 5

Kniha je celkem napsaná dobře a čte se rychle, ale vzhledem k tomu že to má být kniha faktu, nejsou tam přesné fakty, a jsou tam nesprávné údaje, ale řekla bych že těch chyb tam zas tolik není. Doporučila bych.

Štítky knihy

herci zpěváci

Kniha Nezapomenutelné legendy: Vraždy, polopravdy a otazníky je v

Přečtených18x
Knihotéce12x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x