Nevinné intriky

Nevinné intriky https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20914/nevinne-intriky-20914.jpg 4 14 2

Denisa, redaktorka školního časopisu, nesnáší svou krásnou spolužačku Radku a k nepřátelství využívá i stránky časopisu. Radka hledá způsob, jak se bránit. Nepřátelství dvou dívek přeroste ve vzájemné intrikánství a neférové útoky, ke kterým využívají i některé své kamarády. Atmosféra na střední škole je napjatá a je jen otázkou času, kdy se sítě, které dívky splétají proti sobě, nakonec obrátí i proti nim samým. ... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
12.04.2018 3 z 5

Knížka se mi líbila, i když tento žánr je spíše pro mladé holčiny. Pohádkový konec, kdy všechno zlé se nakonec promění v dobro. A o tom je život. Nenechat nenávist, aby sžírala. Kéž by se nad přečtením čtenářky zamyslely a uvědomily si, že pomsta nikam nevede, naopak zlo plodí zase jen zlo. Moudrá slova a rozhodnutí Radky lavinu nenávisti dokázala zastavit. Je to tak i v našich životech?

Ann98
31.01.2018 5 z 5

Tato knížka se mi líbila. Jednalo se o příjemné vyprávění ze života. I dnes se můžeme setkat s dívkami, mezi nimiž plane otevřené a nesmiřitelné nepřátelství. Většinou hlavním důvodem (ač banálním) je láska. Horší je, kam až jsou dívky schopné zajít.


Kniha Nevinné intriky je v

Přečtených48x
Doporučených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x