Neviditelné fronty

Neviditelné fronty https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144445/neviditelne-fronty-144445.jpg 4 12 2

Renomovaný autor literatury faktu, který ve svých knihách nabízí širokou paletu kontroverzních a provokativních témat. I ta nejožehavější fakta pojmenovává pravými jmény a konfrontuje je s odvážnými, nikoli však zavádějícími informacemi. V této knize se zabývá „skrytou“ válkou proti svobodě. Válkou, jejímiž „frontami“ jsou tzv. „politická korektnost“, vláda peněz, dohled státu, manipulace veřejným míněním, destrukce klasické rodiny a stále grotesknější společnost zábavy. Tyto nové fronty jsou maskované; probíhají v našich domovech, ve městech, na školách, za nejbližším rohem, v soudních síních...... celý text

Přidat komentář

moničina
11.11.2019 3 z 5

Nie je to zlé, autor si dal námahu a urobil hlbokú investigatívnu prácu, ale je to trochu moc ťažkopádne napísané a ako podotkol recenzent podo mnou, štýl písania je dosť neusporiadaný a teda sa to ťažšie číta. Je to vzťahované na dianie prevažne v Nemecku a Rakúsku.

Lenka4
21.08.2014 4 z 5

"... z čeho pochází slovo "privatizovat"? ... Pochází z latinského privare, což znamená "oloupit, připravit někoho o něco". Tato věta zcela vystihuje autorův pohled na privatizaci. Po přečtení knihy nezbývá, než s ním souhlasit. Snad si ji přečtou také lidé usilující například o privatizaci České pošty. Zkušenosti ze stejné akce v Rakousku jsou dost varující. Ani další témata však nemohou nikoho nechat v klidu. Je to dost deprimující četba, ale člověk si alespoň uvědomí souvislosti událostí, které jsou sdělovacími prostředky komentovány zcela jinak, či jim není vůbec věnována pozornost. Vadí mi autorův poněkud neuspořádaný styl psaní, ale informační hodnotu díla pokládám za důležitější.