Šťastně až navěky

Šťastně až navěky https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271608/bmid_stastne-az-naveky-LaS-271608.jpg 4 106 17

Nevěsty z Nantucketu série

< 3. díl

O životě Hallie Hartleyové se dá říct všechno kromě toho, že by byl dokonalý. Mladá fyzioterapeutka se vzdala téměř všeho – dokonce i milostného života – kvůli své krásné blonďaté nevlastní sestře Shelly. I když ta jako herečka nikdy neprorazila, umí dokonale ronit krokodýlí slzy, aby dostala to, co chce. Když Hallie jednoho osudného dne dorazí nečekaně domů, zjistí dvě překvapivé věci, jež jí obrátí život vzhůru nohama: nejenže jí jakýsi záhadný příbuzný odkázal dům na Nantucketu, ale Shelly se jí ho navíc snaží ukrást. Hallie hodí všechny potíže za hlavu a vypraví se na Nantucket.Nové problémy však na sebe nenechají dlouho čekat, protože se usadí v podobě nejnovějšího klienta v jejím pokoji pro hosty. Bohatý a mladý Jamie Taggert si totiž zlomil nohu při lyžování. Hallie tento pohledný mladík okouzluje na každém kroku. Díky jeho pozornosti rozkvete – jenomže Jamie má jisté temné tajemství a sužují ho noční můry, proti kterým pomáhá pouze Halliina přítomnost. Z cyklu Nevěsty z Nantucketu (3)... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Ever After , 2015


více info...

Přidat komentář

johana3160
30.12.2022 5 z 5

Zajimavy napad a pekne provedeni. Oddechovka. Moc se mi libila cela ta ducharina.

ctuvnoci
02.08.2022 5 z 5

Pokud očekáváte dámskou oddechovku, je to přesně pro vás. Párek milých duchů, bohatý svalovec, ženská, která neměla život lehký. Líbil se mi pohled na Shelly z obou stran, protože nikdy není něco jen černé nebo bílé a i to, co může vypadat naprosto jasně, může z jiného pohledu vypadat zkrátka jinak.


laura
22.06.2022 5 z 5

Občas nastanou v životě okamžiky, kdy člověk z ničeho nic vidí všechno jinak. Říkejte si tomu třeba aha moment, osvícení, cokoliv. Je to doba, kdy se člověk osvobodí...

Skvělé! Tohle se mi moc líbilo. Perfektně namíchaná směs humoru, škádlení, odvěkých tanečků mezi mužem a ženou. Příběh o ztrátě důvěry, sebe sama, o skrytých jizvách i těch viditelných, o mnoha tvářích samoty, o touze, lásce i naději...

Ublížil jsem ti?
Ach ano. Možná to nepřežiju... :)

Vtipné, milé, něžné. Tohle je Jude Deveraux, tak jak ji znám.

Občas, když políbíš žábu, doopravdy dostaneš prince...

Tak do toho, dámy ;)

pip11
08.05.2020 5 z 5

Tento duchařsky laděný příběh se moc povedl. Bylo to skvělé :)

Kudík
23.01.2020 5 z 5

Dle mého názoru se jedná o nejhezčí díl z celé trilogie. Obě hlavní postavy, ať už Hallie nebo James mi byly sympatické. Zamlouvala se mi i jeho větev rodiny, ať už bratránci či sourozenci. Naopak u Shelly mi přišel závěr moc kladný.
Duchové v této části byly asi nejlepší, takové dohazovací duo, a co teprve jejich bezkalorická strava. :) Na Nantucket bych se jako letní náplava podívala hned, jen bych tam nechtěla řídit. :)

katst
06.05.2018 5 z 5

Deveraux nikdy nezklame. Vždy když mám náladu na "holčičí" čtení, jsou právě její knihy ty nej... Mám pro ně slabost od puberty :-)

s.w.88
07.01.2018 5 z 5

Naprosta BOMBA!!!

Gi-Gi
11.12.2017 5 z 5

klasická Deveraux, zaujala mě postava Jamieho - ve smyslu otevření tématu, které je asi ve spoustě zemí tabu, syndromů z války si vozí i naši vojáci, jak se k nim postavit....

liletka_a
13.07.2017 3 z 5

Pro mě to byla spíš taková průměrná kniha..:) Jamie byl moc fajn, ale Hallie mi přišla, jak nerozhodná, šesnáctiletá husa... podle těch pochvalných komentářů jsem čekala něco víc..

LilianaFalcon
25.05.2017 5 z 5

Za me zatim nejlepsi dil :-) Ducharinu bych sice ozelela, ale vadila mi nejmin ze vsech dilu ;-)
Hlavne mam rada zapletky s fyzioteraputy a traumatizovanymi veterany, takze tohle byla idealni kombinace :-D

locin
04.01.2017 5 z 5

Poslední díl naprosto fantastické série. Přečteno jedním dechem, byl to prostě zase jednou krásný zážitek :)

moudivlacek
09.12.2016 5 z 5

Abych pravdu řekla, nevím, který díl byl nejlepší, asi žádný, všechny byly skvělé. Zde se mi moc líbil příběh ústřední dvojice, skvělé vylíčení tragických následků v životech lidí, kteří prošli válkou. A budete obdivovat i mladou fyzioterapeutku, která je zamilovaná, cítí bolest toho druhého, a přesto se k tomu postaví profesionálně a lidsky navzájem.
A jak říká život sám - láska vyléčí plno lidí a situací v našich životech.
Doporučuji celou sérii.

alzbeta4340
11.05.2016 4 z 5

Příběh, který by se mohl odehrávat dnes kdekoliv, ozvláštněný nadpřirozenými prvky. Není to úplně to pravé pro mě, ale když už to musí být, tak se čajové dámy daly snést. Konec konců mi to nedalo a přečetla jsem všechny tři díly. V románu vystupuje množství postav z minula, musela jsem dost vzpomínat, kdo je kdo, aby se mi nepletly. Pokud máte tu možnost, je určitě lepší přečíst všechny tři romány těsně za sebou.

Haňulec
29.03.2016 5 z 5

Naprosto krásný příběh Jamese a Hallie. Duchařská stránky s "čajovými dámami" prostě k nezaplacení. Od této knihy jsem se prostě nedokázala odtrhnout dokonce jsem u ní usnula zažraná do příběhu. Příběhům nevěst z Nantucketu se vracím a vzpomínám na příběhy, zápletky a duchařskou stránku. Tuto knihu mohu jen doporučit, jako stejně dvě předchozí v sérii. :-)

Nuttelka
30.01.2016 5 z 5

Prostě a jednoduše Jude a její knihy zbožňuju a celou její knižní rodinku Montgomeryjů a Taggertů :-) Nantucket jsem si opravdu zamilovala a hned z fleku bych se na ostrov vypravila, krásný to sen. Hallie s Jamiem opět super dvojka, Čajové dámy výborné :-) Celá série se povedla na výbornou a už teď se těším, co dalšího si pro nás Jude připravila :-)

lenka5535
02.01.2016 3 z 5

Hodnotenie všetkých 3-och dielov - pre mňa taký priemer. Príbehy boli pekné, nevadilo mi, že autorka vložila "duchársku" tému, ale nudili ma opisy budov a izieb. V 1. časti som mala pocit akoby som študovala architektúru :-) Najviac sa mi páčil 3. diel.

biki
01.12.2015 3 z 5

Ach jo, oč by to bylo hezčí a zajímavější, kdyby tam autorka mocí mermo nenacpala ta kouzla. Úplně zbytečně.