Neústupná

Neústupná https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160570/neustupna-wQu-160570.jpg 3 3 2

Rosie byla do Jacka bláznivě zamilovaná. Udělala však chybu, že si ho vzala. Po čtyřech letech od jejich hořkého rozchodu se Jack opět objevuje a chce ji znovu získat. Miluje ji - nebo se jí chce jen pomstít?

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Bitter Possession , 1993


více info...

Přidat komentář

uzivatel4895
03.01.2022 3 z 5

Toto teda na ,,zasmání,, rozhodne nebolo, na počiatočných stránkach sa mi písanie autorky páčilo...na konci druhej kapitoly som knihu s hnusom odložila nedočítanú (bola som v šoku zo zápletky), po pár mesiacoch som knihu však znovu chytila s odhodlaním dať jej šancu a začala som čítať znovu, samozrejme od 3tej kapitoly a musím povedať, že som rada, že som sa k príbehu znovu vrátila a až do konca knihy som s nedočkavosťou obracala stránku za stránkou. Autorka píše pútavo a na konci sa samozrejme celé nedorozumenie vysvetlilo a to najhoršie sa nepotvrdilo, uff... Musím však stiahnuť pár hviezdičiek za ten začiatok, ktorý bol príčinou ich dlhoročného odlúčenia, takéto niečo sa do Romancí rozhodne nehodí.

petulasmidova
07.08.2020 2 z 5

Harlekýnky jsem začala číst jako nouzovku v práci, když dočtu nějakou knihu. Není to úplně nejhorší čtení, ale pokud nečtete jen červenou knihovnu, tak je to spíše na zasmání a těžkej oddych :)


Štítky knihy

harlekýnky

Autorovy další knížky

1996  67%Neústupná
1995  80%Bouře vášní

Kniha Neústupná je v

Přečtených5x
Knihotéce13x
dalších seznamech1x