Nestydaté pohádky - Druhá porce

Nestydaté pohádky - Druhá porce https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34513/bmid_nestydate-pohadky-druha-porce-yv0-34513.png 3 19 7

Nestydaté pohádky série

< 2. díl

Po úspěchu první knihy Nestydatých pohádek je připravena druhá porce. A můžeme slíbit, že bude opět velice pikantní. Bylo, nebylo… tak začíná spousta českých pohádek. A jejich autoři věděli, proč takový úvod zvolili. Protože mnohé z jejich vyprávění ve skutečnosti nebylo tak, jak oni tvrdili. Nebo vy jste snad někdy věřili tomu, že královně se narodilo dítě poté, co vypila čarodějný lektvar nebo poobědvala pečeného hada? Věřili jste, že k probuzení princezny stačil jediný polibek a k vysvobození jiné uhodnutí několika hádanek? Kdepak, tak to opravdu nebylo. Protože i v pohádkách se děti rodí stejně jako kdekoliv jinde a na probuzení mladé dívky jenom pusa nestačí, byť se jedná o princeznu… Chcete vědět, jak to bylo doopravdy?... celý text

Skallarix
Skallarix
19.03.2022 1 z 5

Já vám nevím. Erotiky by se tu asi našlo dost. Ale vtipné a humorné? Spíše laciné, košilaté a plytké. Ale jestli někoho pobaví pohádky upravené ve stylu "Sněhurka si to rozdává se sedmi liliputány najednou", pak je to čtivo asi právě pro ně.

Atekram
Atekram
23.09.2021 1 z 5

V antikvariátu mě nadchl námět eroticky zpracovaných pohádek a obálka. Byla jsem ale docela zklamaná, jednotlivé příběhy jsou jako přes kopírák, až jsem se začala nudit. Možná by bylo lepší číst postupně s velkým časovým odstupem, ale nevím nevím.


HAL
HAL
13.06.2021 1 z 5

Co čekat od erotické sbírky pohádek kterou napsala zhruba sedmdesátiletá učitelka češtiny, nejspíš na přilepšenou k důchodu? Samozřejmě že je to literárně strašlivě prostoduché a spíchnuté asi za jedno odpoledne - klasické známé pohádky dějově osekané asi tak na jeden odstavec a doplněné o "erotičnost" ve smyslu že hlavní hrdinové se chtějí hlavně pelešit, a tak se peleší pořád a s každým, a skrze sílu svých mužství pak ke štěstí přijdou. Ale hlavně cudně, aby si knihu mohly číst i děti a jejich babičky, na nezřízené mrdání ve stylu Lady Fuckingham proboha hned zapomeňte.

A proč mi tohle plýtvání papírem vlastně leželo v knihovně? Nu darovanému koni se na zuby nekouká, obzvlášť když mi tohoto koně dala před lety jako dárek jedna velmi nadržená mladá slečna.

Agrim
Agrim
11.06.2020 1 z 5

Nudná knížka

ludek.n
ludek.n
15.08.2018 3 z 5

Čtenář by u Lechtivých pohádek měl odhodit velká očekávání a neměl by je číst na jeden zátah. V prvním případě bude totiž zklamán naivitou a prostoduchostí příběhů, ve druhém zjistí, že je to pořád to samé dokolečka dokola. Supervýkonný švarný hoch potká neukojitelnou nymfomanku, hupsnou spolu do postele a záhy už mají hromadu dětí. Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Chybí mi tu nějaký temný a tragický prvek, neboť všechny zde uvedené pohádky jsou tak nebetyčně pozitivní a postavy tak šablonovitě dokonalé, až je to místy směšné. Většina klasických pohádek s sebou také nese nějaké to poselství a poučení, u jejich převyprávěných lechtivých verzí toto ovšem schází, pokud tedy nebereme za poselství populační explozi a promiskuitu. Hodnotím třemi hvězdami za lehkost a úsměvný nadhled s jakým je kniha psána, kdybych měl hodnotit styl a obsah už by to tak slavné asi nebylo.

DuncanIdaho
DuncanIdaho
31.12.2016 4 z 5

Docela vtipné a ani to není nějak přehnané. Je to rozhodně lepší než jednička.

Bytost na cestě
Bytost na cestě
18.01.2012 3 z 5

Huborněji a erotičtěji zpracované pohádky již podruhé :-)