Nespoutaný horal

Nespoutaný horal https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31718/bmid_nespoutany-horal-ua9-31718.jpg 3 55 12

Lockhart Trilogy série

1. díl >

Série rodina Lockhartů: 1. Nespoutaný horal 2. Lekce svádění 3. Vzpurná Mared Kapitán Lockhart odešel od svého highlandského regimentu, aby se vypravil do Londýna splnit důležitou misi: opětovně získat ukradené rodinné dědictví, které by mohlo zachránit jejich rodové sídlo. Nikdy by ho nenapadlo, že tam jeho srdce podlehne krásné, ale skandálem postižené dámě Ellen Farnsworthové, pro kterou jeho krev horala zpění silnou a neklidnou žádostivostí. Přestože je Ellen k němu připoutána spalující vášní, povinnost ji dožene ke spáchání strašné zrady. Nyní hnán hněvem, hrdostí a touhou po odplatě, se tento horal, nahánějící strach, dožaduje navrácení nejen rodinné starobylé cennosti, ale také troufalé ženy, kterou touží milovat po celý svůj život.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Highlander unbound , 2006


více info...

Přidat komentář

georginaa
31.01.2021 3 z 5

První díl byl docela táhlý a i když jsem se tím prokousávala, přečtu si i pokračování. Žádostivost, pomsta, vášnivost, zrada - nic v tomto příběhu nechybělo, jenže to bylo tak divně napsané, nevím zda to bylo překladem.

sulinajindra
05.08.2020 3 z 5

Touto knihou jsem se nemohla nějak prokousat......děj se dost tahnul


Lembac
09.03.2020 2 z 5

Asi nejzajímavější na této knížce byl popis buranského chování kapitána Lockharta v Londýně. Jeho lovu drůbeže ve veřejném parku jsem se srdečně zasmála. Zbytek ušel. Obálka je opravdu příšerná.

Hospodyňka
06.02.2020 1 z 5

Totálně mě rozsekala už obálka...no snaha byla z mojí strany v délce jedné napuštěné vany a velikéé sklenice vína...a nakonec jsem byla ráda, že jsem se neutopila i s knihou veskrze zapomenutelnou

alekis
25.11.2019 5 z 5

Tak tahle romancička píše! Přečteno už před časem a to nejmíň 2x... Že bych si to s gustem znovu zopákla?
Ovšem, nespoutaný horal podle mě vypadá úplně jinak, než ten na obrázku... :-)

svetluska.p
06.09.2019 2 z 5

Je mi líto, ale prostě jsem se nemohla začíst. Snad až poslední třetina, mě vytáhla do děje.

dudunka
01.12.2016 1 z 5

Nejhorší kniha co autorka napsala... mělo by se to jmenovat Neotesaný buran! to jak se neuměl chovat jak kradl růže,prání prádla, zašlápnutí myši neskutečné.. příběh byl dosti utahaný na hlavní hrdinku jsem byla alergická to co udělala a pak ten konec... jediné co mě bavilo číst byly momenty Paytona a Mared..

havrmoni
28.11.2016 3 z 5

Bohužel jsem celkem zklamaná. Od Liama jsem si slibovala víc. Vtipné scény mi moc vtipné nepřišly. Praní prádla v jezeře a obstarávání jídla by bylo vtipné někde ve Skotsku ne v Londýně,takhle z něj udělala neadrtálce ve městě a spìš to zavánělo trapností než vtipem. Co se týče toho zvratu,ano oproti nudným skoro dvoum třetinám knihy,to nabralo obrátky,ale.. Ellen bych nejradši uškrtila. Jak píše PomněnkaPrvní dalo se to vyřešit jinak. Za mě neodpustitelné u obou věcí. Tohle se milovaným nedělá.

PomněnkaPrvní
11.06.2015

To bylo hodně slabé. Námět celkem ušel, ale to zpracování! Paní London to napsala tak těžkopádně, že jsem se téměř nezasmála ani u vtipných scén. Přitom jich tam mohlo být tolik. Lov kachen, praní prádla, hon na myš (výjimkou byl vetřelec v Liamově pokoji, který běhal dokola a pak dováděl na posteli, to bylo vtipné hodně). Co musím uznat, co se povedlo, je zvrat v ději. Protože jsem nečetla anotaci, která opět prozrazuje (nepochopitelně) celý děj, byla jsem překvapená, tím kniha ožila a začala mě víc zajímat. Radím NEČTĚTE anotaci, chcete-li být překvapené (jak to asi autorka zamýšlela). Pro ty, co anotaci nečetly, neprozradím vývoj příběhu, ale musím říct, že osobně bych se s tímto nesmířila a žádné ospravedlnění bych nenašla. Vždyť se dal najít jiný způsob, aby všichni (až na Angličany ;) byli spokojení.

DalJa
08.03.2015 odpad!

Vzácná kombinace šíleného příběhu (kladla jsem si otázku, jestli si ze čtenářů dělá autorka legraci - tipuji, že ano), odfláknutého překladu a neexistující korektury textu.
Hlavní hrdinka, která se zasněně usmívá, když si vzpomene, jak její milovaný zašlápl myš.
Ovce traverzující terénem.
Beckham na obálce.
Tomu nelze odolat!

modranka
26.09.2013 5 z 5

Veľmi pekný príbeh, skvelo napísaný a aj preklad bol dobrý. U mňa za plný počet hviezdičiek.

Shakespeare
03.05.2012

Láska, romantika a krádeže, prostě julia london

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Julia London (p)
americká, 1959
2008  84%Podvedený vikomt
2008  82%Úskalí honu na vévodu
2007  76%Lekce svádění
2012  90%Sladká pomsta
2008  81%Princ z Powys

Kniha Nespoutaný horal je v

Přečtených91x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce104x
Chystám se číst17x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x