Nesmíme se bát!

Nesmíme se bát! https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413850/bmid_nesmime-se-bat-WFj-413850.jpeg 5 3 2

Kniha představuje známého evangelizátora P. Michala Zamkovského , dřívějšího představeného slovenské provincie kongregace Nejsvětějšího Vykupitele (redemptoristů). S pokorou a nevšední otevřeností hovoří o svém životě, o poslání lidových misií, které na Slovensku obnovil, i o aktuálních výzvách v církvi. Rozhovor s ním vedli Imrich Gazda a Pavol Rábara.... celý text

Žánr:
Literatura slovenská , Náboženství

Vydáno: , Doron
Originální název:

Spovedal som Slovensko


více info...

Přidat komentář

Lilda
15.09.2019 5 z 5

Otce Michala jsem poznala na Charismatické konferenci. Tehdy jsem příliš nevěděla, co si myslet. Až po četbě tohoto rozhovoru jsem zjistila, že je to krásný a Boží člověk. Díky moc. Velmi inspirativní.

Jana512
16.07.2019 5 z 5

Kniha rozhovorů se slovenským redemptoristou, lidovým misionářem a šiřitelem charismatického hnutí, ukazuje jeho velký zájem o každého člověka, kterému se snaží pomoci. Prožil bohatý život. Stal se stavebním inženýrem, deset let vykonával profesi inženýra ve šroubárnách. Poznal a navázal na činnost redemptoristů ještě v totalitě a stal se tajným knězem, vysvěceným kardinálem Macharskim v Polsku. Ve svém životě vydal svědectví veliké důvěry v Boha a vede lidové misie přes 23 let. V Podolínci, v klášteře redemptoristů, pořádají každý měsíc modlitební setkání v Duchu Svatém s modlitbou za uzdravení. Je tak plně nasazen po dobro lidí.


Autoři knihy

Michal Zamkovský
slovenská, 1948
Imrich Gazda
slovenská, 1982

Kniha Nesmíme se bát! je v

Přečtených3x
Chystám se číst2x