Nepálské kobylky

Nepálské kobylky https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332378/mid_nepalske-kobylky-tHQ-332378.jpg 3 3 2

Novela Nepálské kobylky zachycuje měsíc života třicetileté ženy. Téměř celý obsah knihy se odehrává v Himálajích, kde se hlavní hrdinka pokouší vyřešit osobní krizi, ve které se ocitla. Uprostřed horských masivů sice najde cestu, která ji může vyvést ze všech potíží, ale návrat domů, a to přímo pod ”hanácký Mont Blanc”, může všechna rozhodnutí změnit. Mont Blanc není Mount Everest.... celý text

Přidat komentář

Misanecka
23.01.2020 1 z 5

Knížka udělá dobrý dojem díky krásným fotkám a občas zakusíte nádech té krásné přírody kolem, což vlastně kazí vyprávění problémů a neustálého stěžování si na situaci, která nastala hlavní hrdince. Knížka má cca 68 stránek, takže ji lze přečíst alespoň velice rychle.

soukroma
26.12.2019 3 z 5

Pár krásných fotek, jinak nic: obsah jsem moc nepochopila, tedy zda autorka popsala příběh jiné ženy, která tu štrapáci skutečně zažila, nebo jak (autora fotek jsem nenašla nikde uvedeného).
Zase jedna knížka (tahle je aspoň kratičká), kde nechápu motivaci autora, tedy poselství knihy. Jestli to mělo být motivační ve smyslu - máš velké trápení, vydej se daleko a velmi se vydej ze svých sil a pak se to vyřeší? Ovšem do Nepálu na trek to chce nejen dost času, peněz a vybavení, ale hlavně dlouholetou průpravu (to hrdinka měla, ale co my ostatní...?).


Kniha Nepálské kobylky je v

Přečtených4x