Neohrožená - Rebel

Neohrožená - Rebel https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24060/neohrozena-rebel-24060.jpg 4 45 5

Neohrožená série

< 7. díl >

K čemu by člověku byla jeho neohroženost, kdyby si s ní občas neužil kapku legrace, no ne?Gaia je neohrožená. Má černý pás z karate. Ovládá všechna bojová umění. Běhá rychle jako olympijský rekordman. Umí si přes rameno přehodit devadesátikilového násilníka. Netypická středoškolačka. Navíc se jí stýská po otci, antiteroristickém agentovi, jenž se skrývá a nesmí se stýkat ani s vlastní dcerou. Gaia ho miluje i nenávidí. Domnívá se, že ji zradil a jeho vinou že teď musí žít v New Yorku u známých. Gaia bojuje proti zlu i zločincům, ale problémy si ji současně vyhledávají samy. Dostává se do nebezpečných situací. A netuší, že to je teprve začátek nenávisti i lásky… Gaia je sedmnáctiletá newyorská studentka, která se na první pohled od svých spolužáků neliší. Je však úplně jiná. Kromě toho, že jí chybí gen strachu a je tedy neohrožená, dokonale ovládá všechna bojová umění, má skvělou fyzickou kondici, mozek výkonný jako počítač. Ale liší se i v další věci: je osamělá. Střídá pěstounské rodiny a ani s tou poslední není spokojená. Cítí se zrazená otcem, stýská se jí po zemřelé mamince a je hrozně sama. Ale tady v New Yorku se něco změnilo. Například si tu našla Eda a Mary, skvělé kamarády, s nimiž se spřátelila skoro proti své vůli. A všechno je jinak i z toho důvodu, že jí jde o život, i když ona sama o tom nemá potuchy. Teď si užívá přátelství a hraje s Mary a Edem hry, které jí v posledních letech tolik chyběly. A hra pravda a výzva byla prostě super… Až na to, že jejich původní legrácky začínají zavánět nebezpečím… A všechno je o to horší, že Mary se snaží odvyknout závislosti na drogách a zbavit se hrozeb drogové mafie…... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

Fearless - Rebel , 2000


více info...

Přidat komentář

mia.com
10.04.2024 5 z 5

Jako náctiletá jsem tuhle sérii naprosto žrala a prožívala.

verca65
08.01.2018 3 z 5

Mě by zajímalo, kdy už se potkají (Gaia a Sam). Přijde mi, že to jejich setkání autorka strašně protahuje. Tento díl tak zajímavý nebyl. Čekala jsem něco víc vzrušujícího.


blackhorse
11.11.2017

Dost drsný.

deedulka
22.03.2014 3 z 5

Už mi ty další díly připadají nějak o ničem. :(

Adulina12
21.02.2012 3 z 5

Dávám asi nejmín bodu za celou tuhle serii, ale vím že to sice patří dopříběhu apod., ale kdyby byla Gaia vedle mě, asi bych jí něco řekla a nejradší jí nakopala prdel (kdyby to u ní dávalo smysl). v tý knize je tak.. já nevím.. normální.. ? a je to takový celý jen o jedný hře.. hmm.. prostě kvalita upadá.. podle mě.. ;)

Štítky knihy

americká literatura

Kniha Neohrožená - Rebel je v

Přečtených67x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x