Ďábel ve Skotsku

Ďábel ve Skotsku https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397236/bmid_dabel-ve-skotsku-00G-397236.jpg 4 74 14

Neobyčejní hrdinové série

< 3. díl

1806, Skotsko: Divoký, nezdárný Callum MacCreath nijak nespěchá stát se něčím manželem. Když ale jeho zodpovědný, usedlý starší bratr Ian oznámí zasnoubení s Rebeccou, jejich láskou z dětství, učiní Callum překvapivé zjištění: chce tu krásnou mladou dívku pro sebe. Už je ale pozdě a když ho Ian za jeho podlost zapudí, s největší radostí opouští Skotsko navždy… 1816: Manželství s Ianem bylo pro Beccu něčím praktickým a logickým. Jakmile však Callum odplul do Ameriky, stýskalo se jí po jeho rošťáckém šarmu a chuti do života. Teď, po deseti letech, je Becca vdovou a do skotské vlasti se vrací velice proměněný Callum. Vzpomene si na jejich energický, ohnivý vztah, nebo jí zazlívá bratrovu nečekanou smrt? Tentokrát ani jeden z nich nemůže popírat žhavou přitažlivost, ale neshoří jejich srdce v plamenném žáru skandálu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Devil in Scotland , 2018


více info...

Přidat komentář

petulkapeta
13.09.2021 4 z 5

„Žárlil jsi?“ zašeptala.
Pohlédl na ni úkosem, obličej jen pár centimetrů od jejího. „Žárlím na deset let rozhovorů, které jsi vedla s ním, a se mnou ne. Žárlím, že v tobě dokázal vzbudit pocit bezpečí a ochrany, ať už pravé, nebo falešné, když jsi to potřebovala. Ztratil jsem deset let, Rebecco. Víc už ztratit nechci.“
I třeti dil měl něco do sebe. Vlčice byla super a Epilog se všemi ten byl kouzelny :)

Ála1968
21.02.2021 3 z 5

Jak už jsem psala u druhého dílu na sérii Skandální Skotové to nedosahuje.Moc mě to mrzelo,byla jsem natěšená a přišlo zklamání.Škoda


miruska1
17.01.2021 5 z 5

Tato část mi přišla najlepšia. Som velmi spokojená s tým ako autorka ukončila seriu......

munka
16.01.2021 4 z 5

Ukončenie série dopadlo k mojej spokojnosti. Oddychové čítanie so zaujímavou zápletkou, kde som našla všetko. Romantiku, dobrodružstvo a oživenie v podobe dcérky hlavnej hrdinky a zvieracích miláčikov, vlčice a malého teriéra.

Maruš.D
20.10.2020 4 z 5

Jsem příjemně překvapená, jak dobrá kniha vlastně byla. Ze začátku jsem si nebyla jistá, zda se mi čtení bude líbit, ale nakonec to bylo napínavé, vzrušující, romantické a skvělé zakončení série. Calluma obdivuju za to, jak se změnil a byl zásadový. Becca mi také sedla, byla příjemná a rozumná. Velké plus za to, že i když v hlavě bratry trochu srovnávala, nedělala to nahlas, což je obdivuhodné. Hodili se mi k sobě. Vlčice tomu dodala ten správný look a konečně zakončeno Epilogem.

Artep071
18.07.2020 4 z 5

Třetí díl... bylo to fajn, bavila jsem se, ale ...za mě však nejslabší z trilogie... trošku mě mrzelo, že tento příběh byl tak vzdálen od sourozenců " Forresters" , čekala jsem nějaké vysvětlení co se stalo s bratrem Fiony . Nu konec příběhu byl ale milé shledání se starými přáteli.

rampapa
29.06.2020 5 z 5

Knížka se mi moc líbila Bylo to dokonalé ukončení série. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi skotsko.

izfnp
28.06.2020 4 z 5

Na záver série si autorka pripravila netradičný príbeh s extrémne zaujímavým mužským protagonistom. Vdova a hrdina vracajúci sa po 10 rokoch z Ameriky, aby sa postavil hlavnej zápornej postave série? Na výbornú, dramatická rovina je v tomto diele nečakane silná (samozrejme stále s prihliadnutím na žáner).
Baví ma, že obyčajne ma autorkine knihy bavia pre ich romantiku, ten príbeh je druhoradý. Tu ma o niečo viac bavila zápletka, a prekvapivo sa mi táto zmena páčila.
Zakončenie série je mojou 18. knihou od autorky (všetky prečítané za posledné 3 mesiace) a je to iste na nejakú dobu aj posledná Enochovej kniha na mojom reading liste, a musím povedať, že zakončenie tohto maratónu nemohlo padnúť na lepšiu knihu.

marketa4469
22.02.2020 4 z 5

Kniha pěkná, oddechové čteni. Jako všechny knihy od autorky, mám ji ráda hlavně kvůli tomu, že píše o Skotsku.

mariva
25.01.2020 5 z 5

Celá trilogie byla velmi podařená, knížky se dobře četly a nechyběla romantika ani humor. Byla jsem zvědavá na závěrečný díl, když sourozenci Forresterovi byli jen dva. Trochu mě mrzelo, že se v tomto díle objevili jen minimálně, ale i tak byla trilogie úspěšně uzavřena.

biki
01.12.2019 5 z 5

Dramatické završení velmi vydařené trilogie. Callumova léčba šokem, k níž kromě bouřlivé roztržky s bratrem přispělo i Rebecčino rozhodnutí, byla rozhodně účinná, takže umožnila přeměnu nezodpovědného fanfaróna v opravdového muže. To ostatně dokládalo i jeho jednání po návratu domů, kdy byl ochoten přijmout Rebecčiny podmínky a důvody. Celý tento sled událostí byl logický, velmi dobře propracovaný, stejně jako vývoj vztahu mezi oběma hrdiny. V příběhu na mě nic nepůsobilo rušivě, takže jsem si knížku opravdu užila.

AliceTief
04.08.2019 3 z 5

Závěr se mi líbil, ale osobně pro mě bylo dost těžké se knížkou prokousat...četla jsem ji opravdu dlouho...

LilianaFalcon
22.07.2019 5 z 5

Jakmile do toho zatáhnou nějaké malé roztomilé dítě, je to vždycky dojemné. Oproti předchozímu dílu to nebylo sice tak vtipné, ale napětí tentokrát opravdu nechybělo.
Hlavně se mi líbil vztah hlavních hrdinů. Napřed jsem se bála, protože někdy tyhle příběhy párů po ošklivém odcizení bývají hodně křečovité, ale autorka to zvládla skvěle.
Fakt jsem byla zvědavá, jak se to všechno vyvrbí.
A strašně se mi líbila vlčice Waya a Mags s její smečkou :D

havrmoni
29.06.2019 5 z 5

To nejlepší na konec. Moc pěkné.