Jeho lordstvo

Jeho lordstvo https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380657/bmid_jeho-lordstvo-vW9-380657.jpg 4 75 17

Nemravné nevěsty série

< 4. díl

Emily Portsmanová má tajemství, a před třemi lety usoudila, že nejlépe je uchová, bude-li pracovat v klubu Tantalos, neblaze proslulé herně pro urozené pány. Není to zrovna práce, o jaké by krásná a urozená vychovatelka snila – pokud se ovšem neskrývá před svou minulostí a mužem, který jí chce zničit současnost… Nate Stokes, hrabě z Westfallu, je mimořádně schopný bývalý špion, jehož domovem jsou spíš podezřelé ulice Londýna než třpytivé taneční sály. Okolí ho zná jen jako šikovného chlapíka, který dokáže najít cokoli – a kohokoli. Když ho markýz z Ebberlingu najme, aby našel jistou vražedkyni, dostane se Nate při svém pátrání až do klubu Tantalos a k Emily Portsmanové. Během hry, kde nikdo není tím, kým se zdá, a kde každý rozhovor představuje smrtonosný tanec důvěry a touhy, je si Nate jistý jediným: že jakmile sevře Emily v náručí, už ji nikdy nepustí…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Handbook to Handling His Lordship , 2013


více info...

Přidat komentář

miruska1
05.03.2023 3 z 5

Zajímavý příběh i hlavní postavy se mi líbili, ale predošla část je lepší a autorka to rozhodně umí líp.....

jaja1989
18.12.2022 3 z 5

Musím říct , že mě konec zklamal.Cekala jsem lepší happy end a konec byl dost prekombinovany.


uminaa
30.05.2022 4 z 5

Musím priznať, že som naozaj veľmi napäto čakala až dokonca, ako sa autorka bude snažiť "vykorčuľovať" z toľkých komplikácií, ktoré si naložila.
Nakoniec sa jej to celkom zaujímavo podarilo rozuzliť, takže aj napriek trošku odfláknutému koncu som celkom spokojná ;)

petulkapeta
21.04.2022 4 z 5

Důvěra je ta nejtěžší věc na světě, protože znamená rozhodování.

Pěkné zakončení serie o dvou lidech kteří vlastně nebyli ti za ktere je okoli mělo. Ale ze vsech dilu se mi libil nejmin..

munka
05.03.2020 3 z 5

Zaujímavá zápletka, ale pripadalo mi to v závere trochu prekombinované.

avalonek
20.11.2019 3 z 5

Poslední díl a už toho asi bylo dost.Nebylo to špatné,ale tři dílka by mi možná stačili..Ale celkem hezká detektivní zápletka

čef
04.11.2019 4 z 5

Příběh je vlastně dost triviální bez zvláštního překvapení. Autorce se povedlo zapsat vtipné a inteligentní řeči z doby prince Jiřího a vojevůdce lorda Wellingtona, které vedli především příslušníci vyšších vrstev a to je alespoň pro mne ne dost přitažlivé. Velký prostor se také dává sexuálním aktům hlavních hrdinů, takže to může třeba i někoho vzrušit – erotika přeci prodává. Nečetl jsem možná dost pozorně, ale nějak jsem se nezachytil.

kacaaba
02.07.2019 3 z 5

Pro mě nejslabší díl. Sice zajímavá zápletka, ale dost zvláštní závěr. Nejvíc se mi líbil druhý a třetí díl. První a poslední dost slabota.

Damienronnie
16.02.2019 5 z 5

Pekná kniha

isner
29.01.2019 5 z 5

Hezký příběh, Emily, která se rozhodla změnit svůj život ve dvanácti letech, je silná žena, zaslouží si radost a štěstí.. Nate, který mate okolí kulháním, brýlemi a holí, jako špion žil nebezpečný život, takže je logické, že musí po svém odhalení zmizet..Dočetla jsem dojatá, ale klidná v duši, že mají naději..Potěšila mě zmínka o Sullivanu Waringovi /Ukradený polibek/ a také přátelství Emily, Sophie a Camille je moc hezké..

havrmoni
13.01.2019 4 z 5

Za mě je nejlepší třetí díl. Tohle bylo taky fajn. Dobře se to četlo a postavy byly sypmatické.

LilianaFalcon
07.12.2018 4 z 5

První půlka knížky byla skvělá. Znuděný Nate, který si strká do boty knoflík, a jeho střety s maldším bratrem, byli vtipné.
Druhá půlka už tak skvělá nebyla, ale vyloženě špatná taky ne. V rámci série bych to zařadila na druhý stupínek (za předchozí díl).

Adelin239
30.11.2018 5 z 5

Za mě jsou všechny díly z této série skvělé, ale tenhle mě bavil asi nejméně. I když díky Nateovi to bylo o něco zajímavější. Okouzlující Emily mě zajímala už od prvního dílu, kdy se hlásila do klubu Tantalos. Některé pasáže se daly sice předpovídat, ale ani to neubralo knize na kouzlu. Přesto se to s předchozími díly nedalo srovnávat. Prostě pěkné oddychové čtení.

laura
26.10.2018 3 z 5

Dobře, ani tady to není úplně na pět hvězdiček, ale bylo to lepší než Rebel a Hříšnice, a skoro stejně dobré jako Ďábelský vévoda... A už jsem v tom poznávala mou oblíbenou autorku a její břitký suchý humor, viz Laurence, komentující omdlelou Emily:
"Přijala to tedy stejně dobře jako já..." Prostě, není nad vtipné komentáře... Celkově měla kniha spád, a nezdálo se mi, že by v druhé polovině začal váznout, naopak, to, že se tam setkaly všechny postavy předchozích knih mě bavilo... Takže ačkoli nepatří k těm topkám od téhle autorky, těch pět hvězdiček si nejspíš nakonec zaslouží... Bavila mě. A o tom to je ;)

lenka9778
15.10.2018 3 z 5

Knížku bych zařadila jako průměrnou zatím z celé série. Myslím si, že dokonce tuto autorku postupem času čtu už jen ze setrvačnosti, že jsem od ní přečetla zatím vše co v ČR vyšlo.

mikika
17.09.2018 3 z 5

závěrečná část série z klubu Tantalos je v první půlce zajímavá, v druhé se sejdou všechny dřívější postavy, aby čelili nebezpečí kvůli Emily. ale ten závěr je ukrutně překombinovaný. mě se víc líbila dvojka a trojka...

rampapa
10.09.2018 5 z 5

Krásný příběh o pěkné lásce ❤