Ďábelský vévoda

Ďábelský vévoda https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357331/bmid_dabelsky-vevoda-wSC-357331.jpg 4 91 21

Nemravné nevěsty série

< 3. díl >

Sophia Whiteová ví, že ve slušné společnosti se nikdy neprovdá. Nemanželská dcera šlechtice pracuje v klubu Tantalus, diskrétním podniku pro pány – a jejím jediným nápadníkem je pastor, který si přeje spasit její duši. Když tedy Sophia dostává pozvání na svátky na panství Adama Baswiche, ďábelsky hezkého vévody z Greavesu, zmocní se jí radost – a odhodlání užít si poslední noci volnosti předtím, než se vzdá svobody… Pozvat Sophii na Vánoce je od Adama smělý akt zdvořilosti, ale zanedlouho zjistí, že potěšení je zcela na jeho straně. Sophia je krásná, kurážná a zarputile samostatná navzdory své skandální situaci – a vůbec to není žena, s jakou by se mohl oženit. Adam ví, že do třicátých narozenin si musí najít manželku, jinak přijde o své jmění. Dokáže ale vzdorovat konvencím – a přesvědčit Sophii – aby riskoval vše ve jménu opravdové lásky?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Rules to Catch a Devilish Duke , 2012


více info...

Přidat komentář

cukrovka
30.12.2023 4 z 5

Příjemná odpočinková četba. U této série se mi líbí, že dívky nejsou žádné puťky, které čekají na prince na bílém koni, ale dokáží se postarat sami o sebe a jdou proti tehdejším konvencím.

miruska1
02.03.2023 4 z 5

Tato část sa mi líbila. Super hlavní postavy, fandia jsem jim.........


liletka_a
17.11.2022 3 z 5

Pro mě takový průměr. Začátek byl skvělý dost rychle mi ubíhal, ale druhá polovina knihy se mi hrozně táhla. I postelové scény byly takové nemastné neslané. Na konci vlastně žádné velké rozuzlení, čekali jsme jen na to až to Adamovi dojde a Sophie unikne svému "osudu".

uminaa
08.05.2022 4 z 5

Každou ďalšou knihou sa mi táto séria páči viac :) Hlavná hrdinka mi bola zatiaľ najviac sympatická a držala som jej palce už od samého začiatku. Bola som na ňu hrdá, že sa nikomu a ničomu nepoddala.
Som zvedavá, čo prinesie finále série.

petulkapeta
18.04.2022 5 z 5

,,Líbil ses mi víc předtím, než jsem zjistila, jak moc ti záleží na názoru ostatních. Měl by sis uvědomit, že mě nezajímá, co si myslí jiní lidé, Jsem, jaká jsem. A nejspíš, pokud mě nepožádáš, abych z Greaves Parku odjela, se budu chovat způsobem, který mi zajistí ty nej příjemnější svátky."

Tak tento dil se mi libil asi nejvic Sophia mě bavila,jeji kuráž a elán.

kolacky
29.06.2020 4 z 5

Co mě pokaždé pobaví - zjištění, jak dámy/děvčata/ladies a páni/gentlemani chodili "naostro..." Jo, je to pohodlnější, co se jistých situací týče :-)

jaja1989
01.02.2020 2 z 5

No předchozí díl byl rozhodně lepší.
Mělo se to spíš jmenovat předsudky aristokracie nic jinýho se tam neřešilo.chudak Sofie.

avalonek
16.11.2019 3 z 5

Tady to zase trošku kleslo.Štvalo mě,že si všechno neuvědomili dřív,ale to by zase asi nebyl žádný příběh.Ale ten konec byl tedy až šíleně uspěchaný..

Veroush
10.09.2019 3 z 5

Přečteno jedním dechem. Chvílemi předvídatelne, ale super. Líbí se mi,jak autorka zapojuje i postavy z minulých dilu.

kacaaba
25.06.2019 5 z 5

Tak zatím nejlepší díl z celé série. Doufám, že se objeví v posledním díle, abych věděla, jak se k tomu staví ostatní.

isner
29.01.2019 5 z 5

Knížka je skvělá, Sophia je úžasná svojí veselou a milou povahou, Adam se kvůli ní hodně změnil, dost dlouho mu trvalo, než si uvědomil, že ji chce tak moc za ženu, že mu skandál, který tím vyvolá, stojí za to. Pastor a jeho matka jsou velice pobožní a tím i velice přízemní lidé, kteří by Sophii zničili, takže je dobře, že ji Adam tolik chtěl..hezké je, že obětoval i svého krásného koně, jen aby mu Oliver pomohl...Místy humor, třeba stavba mostu, setkání se švadlenou, nebo ranní vpád hospodyně..

LilianaFalcon
11.11.2018 5 z 5

Jak už bylo řečeno, tak je to nejlepší díl série. Sice jsou v tomhle žánru i mnohem lepší knížky, ale i tak se to řadí k vysokému nadprůměru.
Navíc jsem si oba hlavní hrdiny dost oblíbila.
U děje bych pár vroubků našla. Se Sophiinou inteligencí vážně nechápu, že jí to s těmi šaty nedošlo dřív, tohle podle mě autorka měla vymyslet nějak jinak. Adamovi a Sophii nechala až příliš nerušeného prostoru, nechala bych do děje trochu víc zasáhnout ty zákeřné postavy, aby to mělo větší "grády". A vůbec by mi nevadilo, kdyby byl konec trochu delší. V tomhle případě bych si vážně ráda přečetla, jak nadšení z vévodova rozhodnutí byli jeho sloužící, co odvrhnutý pobožný ženich nebo třeba první setkání Sophie a jejího otce ve společnosti ...

Adelin239
10.11.2018 5 z 5

Čím dál lepší.....nic jiného dodat nejde. Už od prvního dílu jsem byla na Adama velmi zvědavá. Popravdě jsem si myslela, že to bude trochu jiný typ osobnosti, než kterou nám Suzanne předložila....ale kdyby to byl uhlazený vévoda beze špetky žárlivosti, nebyl by příběh tak zajímavý. A Sophie....k té snad ani žádné výhrady nemůžu mít. Moc se mi líbila její živá a veselá povaha.
Prostě skvělá kniha, jsem zvědavá na další díl.

laura
24.10.2018 5 z 5

Váhala jsem, protože přece jen, poslední knihy od S. Enoch už nějak ztrácejí to kouzlo, které jsem v nich dřív nacházela. Ale nakonec, jo, těch pět hvězdiček dám, už proto, že z této série je to určitě zatím nejlepší díl a scéna s kartami, ta neměla chybu :) A také už tu trošku poznávám ten jiskřivý humor a vtipné dialogy, i když pořád jako by to prostě ještě nebylo úplně ono... Tak uvidíme, jak na mě bude působit poslední kniha této série...

munka
23.10.2018 4 z 5

Zatiaľ sa mi táto kniha páčila najviac . Oddychové čítanie, ktoré pobavilo a nesklamalo.

mariva
05.10.2018 4 z 5

Odpočinková, nenáročná četba - jen je asi každému od začátku jasné, jak to dopadne, ale s tím se u tohoto žánru počítá.

rampapa
10.09.2018 5 z 5

Na tento příběh od této autorky jsem se těšila že všech nejvíc. ❤

Ditules
13.08.2018 4 z 5

Prima čtení. Slaďák na léto, jak má být...

mikika
13.08.2018 5 z 5

vtipné, roztomilé. nejlepší jsou napravení hříšníci a chladnokrevní lordi, co roztají... :-)

havrmoni
09.07.2018 5 z 5

Je to čím dál lepší. Jen tak dál,už se těším na další.