Němčina nejen pro samouky

Němčina nejen pro samouky https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218051/nemcina-nejen-pro-samouky-218051.png 5 6 3

Zcela nová učebnice němčiny přináší slovní zásobu v rozsahu asi 2500 slov, veškerou základní mluvnici, užitečnou frazeologii a praktické konverzační obraty. Témata jednotlivých lekcí reflektují současný každodenní život se zaměřením na německou realitu. Rozmanitá cvičení, kvízy a zábavné scénky zaujmou svou pestrostí a usnadní studium. Důraz je kladen na: - porozumění mluvenému i psanému projevu - osvojení základní struktury němčiny - pochopení odlišností mezi němčinou a češtinou - nácvik správné výslovnosti - zvládnutí komunikace v běžných situacích - aktivní užívání současné hovorové němčiny Součástí publikace je brožura s klíčem ke cvičením (včetně překladů všech úvodních textů i nahrávek) a souhrnným německo-českým slovníčkem. Vložena jsou tři audio CD namluvená rodilými mluvčími. ; Určena je pro uživatele se vstupní úrovní A1 až B1 (začátečník až mírně pokročilý), dosáhnout lze stupně pokročilosti B1 až C1 (mírně pokročilý až pokročilý).... celý text

Přidat komentář

verka5083
25.01.2024 5 z 5

Nejlepší knížka pro samouky .

Zentao
28.02.2023 5 z 5

Souhlasím s Ajinka126, tohle je nejlepší knížka pro samouky (ve vydání z roku 2018), a to jak ve vztahu k němčině (např. ve srovnání s Němčina s úsměvem, Němčina pro samouky I a II od Academie), tak i ve srovnání s ostatními jazyky v této edici (mám zkušenosti s francouzštinou, španělštinou, finštinou a hebrejštinou).

Od začátku učí praktické fráze, obsahuje testování, audio je možné stáhnout zadarmo z internetu, slovíčka jsou také užitečně zaměřená a gramatika je vysvětlena detailněji a lépe než v jiných knihách, navíc obsahuje výrazy, slovíčka a gramatiku, které Němci používají (bohužel dnes už někdy trochu zastaralé). Jednotlivé lekce nejsou tak dlouhé, takže práce s knihou i svižně běží.

Jeden problém společný snad všem učebnicím pro samouky je používání ještě neprobraných slovíček (to by se dalo přežít) a jejich neuvedení ani v přiloženém slovníčku (to je k vzteku, hlavně když nechcete pořád používat u učení se mobil).

Nicméně i tak mohu s klidnou hlavou doporučit.


Ajinka126
17.02.2017 4 z 5

Alfa a omega každé výuky nového jazyka. Nenarazila jsem doposud na lepší "souhrn" toho "das Best aus" v této literatuře.

Štítky knihy

němčina pro samouky

Autoři knihy

Alena Nekovářová
česká, 1961

Kniha Němčina nejen pro samouky je v

Právě čtených4x
Přečtených6x
Doporučených1x
Knihotéce19x
Chystám se číst4x
Chci si koupit5x