Poslední dar

Poslední dar https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299109/bmid_posledni-dar-T0f-299109.jpg 4 6 4

Někdy příště série

< 3. díl

Tom Kendall je zpátky ve Spojených státech. Doprovází zraněnou Annu Sinickou, které lékaři museli amputovat nohu. Její život visí na vlásku. I když Anna přežije, nic nebude jako dřív. Toma čeká série mimořádně těžkých rozhodnutí. Splní svůj úkol z Domu slunce? Obstojí ve všech zkouškách? Kdo nebo co mu může pomoct najít způsob, jak jít dál? Román Poslední dar je závěrečným dílem série Někdy příště – trilogie o úspěchu a tragédii, zoufalství a naději, víře a odpuštění.... celý text

Přidat komentář

petunkav
23.10.2018 3 z 5

Po knize jsem sáhla, protože jsem přelouskala v minulosti první dva díly a tak nějak jsem chtěla vědět, jak vše dopadne.
Opět mám po přečtení stejné pocity.
Je to celé takové jakési ne moc záživně psané, takové jakési..... mdlé.
Dobré téma a zamyšlení o životě a o hodnotách jednotlivých lidí, to všechno v té knize je. Ale ten styl psaní a podání všech těchto úvah, to chybí.

OldřichHanton
04.02.2018 3 z 5

Poslední dar bych zařadil do žánru "křesťanský román". Já se k němu dostal čistou náhodou, s touto literaturou nemám žádné zkušenosti. Navíc se jedná o třetí díl trilogie, takže mi některé postavy byly neznámé a mnohé souvislosti mi docházely až postupně.
Jedná se o příběh dvou lidí, kteří přes mnohé rány osudu, díky víře v Boha, nakonec vše překonají a najdou své štěstí. Problém je, že autor se především snaží své čtenáře povzbudit a poučit, samotný příběh pro něj už není až tak důležitý. To bohužel ústí v to, že příběh je trochu schematický a dialogy dost nepřirozené, úplně "šustí papírem". Přesto myslím, že Poslední dar si své čtenáře najde a někoho třeba povzbudí v těžkých životních chvílích.


krtica
23.06.2017 4 z 5

Hodně míst k zamyšlení...

Dimas
17.05.2017 2 z 5

Kniha o odpuštění. Do poloviny jsem zápasila s odložením. Nejčtivější byl epilog.