Nejvlivnější osobnosti naší doby

Nejvlivnější osobnosti naší doby https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390132/bmid_nejvlivnejsi-osobnosti-nasi-doby-ifZ-390132.jpg 4 17 3

V tomto ilustrovaném svazku najdete nevlivnější osobnosti dvacátého a jednadvacátého století, od architekta Le Corbusiera, astronauta Neila Armstronga a Beatles až po návrhářku Coco Chanel, občanského aktivistu Martina Luthera Kinga Jr., nebo zakladatele Facebooku Marka Zuckerberga. Seznámíte se s pestrou škálou hudebníků a malířů, inovátorů v oblasti vědy i technologie, objevitelů, sportovců, průmyslníků, duchovních vůdců a politiků – včetně těch, kteří napáchali hrozné škody, jako například Hitler. Přínos každé osobnosti je vysvětlen ve stručných informativních biografiích, doplněných archivními záběry. (Originální anotace nakladatele... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Biografie a memoáry , Encyklopedie

Vydáno: , Omega
Originální název:

The Most Influential People of Our Time , 2017


více info...

Uma
Uma
02.10.2022 4 z 5

Kniha je moc hezky zpracovaná, ale postupem času mě přestala bavit. Některé osobnosti, které tam jsou napsané nemusí být tolik známé a některé naopak ano, ale dozvíte se úplně nové informace o nich.

Eleanor-ka
Eleanor-ka
07.10.2020 4 z 5

Moc pěkně zpracovaná kniha o osobnostech minulého století. Musim přiznat, že bylo pár jednotlivců, které jsem před přečtením neznala, ale jinak valnou drtinu z nich bude znát každý. :)
Čtení není nikterak obtížné, spíš takový všeobecný přehled, doplněný forografiemi. Nutno tedy říct, že ty černobílé mají zkrátka větší kouzlo, než-li ty barevné.


Cress
Cress
04.02.2020 4 z 5

Zajímavé příběhy. Kniha není pro každého, ale určitě doporučuji.

Štítky knihy

20.-21. století osobnosti

Autoři knihy

Gianni Morelli
italská, 1951

Kniha Nejvlivnější osobnosti naší doby je v

Právě čtených3x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce22x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x