Nejšťastnější na světě

Nejšťastnější na světě https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182666/nejstastnejsi-na-svete-182666.jpg 4 33 9

Co je v životě důležitější - láska, nebo úspěch? May Fitzgeraldová získala všechno, po čem kdy toužila. Léta se trápila tím, že je tlustá a nemožná, a zoufale se snažila najít lásku. Teď ale žije konečně tak, jak si vždycky přála, a navíc potkala muže svých snů. Tohle by přece nemělo mít chybu - šla za hlasem svého srdce a ten ji dovedl až ke splnění všech tajných přání. Jenže s tím, jak se May rozjíždí úspěšná kariéra spisovatelky, se také znovu objeví její démoni. Opět se cítit nejistá a začíná podléhat touze po uznání a pozlátku slávy. Její vysněný přítel Ben přestává její chování zvládat a zdá se, že konec jejich vztahu je na dohled. Povede se to May ještě zvrátit a dokáže, že je opravdu možné být nejšťastnější na světě? Tato knížka volně navazuje na knihu Štěstí, láska, čokoláda.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Duchovní literatura

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Happier than she’s ever been , 2011


více info...

Přidat komentář

popeluška
02.12.2022 5 z 5

Kniha se moc hezky čte, bylo mi s ní krásně :-) Odpočinkové čtení.

Jája92
08.12.2020 4 z 5

Pokračování o impulsivní May, Benovi a kocourovi Koblížkovi. Příběh plyne rychle a svižně. Odehrává se v mém oblíbeném prostředí - knihkupectví. Také bych chtěla takovou Rose, která by mě navštívila ve spánku a sdělila by mi životní moudra :-)


Miška935
28.09.2020 4 z 5

Kniha byla fajn, nic co bych neočekávala. :) Má poutavý příběh a čte se velmi rychle. Škoda, že měla jen tak málo stránek :)

Sarajana
07.05.2019 5 z 5

Mě se kniha moc líbila, je skvělá.

pafčaodřeky
06.12.2017 3 z 5

Ehm, já vždycky nadávám, když někdo, kdo evidentně nečte/nemá rád hrdinskou fantasy namátkou přečte třeba mého oblíbence Mirdu Žambocha a ohodnotí ho za jednu hvězdu s komentářem "kniha mě dost zklamala, místy až moc chlapského pohledu".
Takže nebudu oplácet, Nejšťastnější na světě mi přistála na stole jako dárek (jak to, že si někteří myslí, že mi TOHLE nějak pomůže ke štěstí??budu jim to muset laskavě vysvětlit) a hned ji nabídnu v bazárku. Ani bych ji nečetla, ale o víkendu došly zásoby čtiva a tahle byla po ruce...
Tákže co na ni říct. Psaná velice jednoduchým stylem. Asi aby nám docvakly ty hluboké myšlenky. Keré to sou...no třebas, že vztahy jsou složité a někdy musíte myslet na sebe (jinak budete závislá chuděra), ale néé moc, jinak bude partner na druhé koleji cítit se vykolejeně a osaměle...Tož vo tom to je. Omlouvám se za ironii, dávám krásné tři hvězdy-nebudu úzkoprsá a objednávejte v bazárku :)

Danago
24.11.2017 5 z 5

Komu se líbila předchozí knížka Štěstí , láska , čokoláda, ten si tuto knížku nenechá ujít. V tomto příběhu je rozebíráno jak dosáhnout úspěchu a jestli je úspěch důležitější než láska nebo se to dá obojí skloubit. Ukazují se zde rozdíly v myšlení žen a mužů , jak lehce vzniknou konflikty a jak se dají vyřešit. Je to opět motivační beletrie, ale velice nenásilným způsobem napsaná.

BadAngel
19.01.2017 5 z 5

Tato kniha mě velmi zaujala doporučovala bych přečíst, nejen že je příběh velmi zajímavý a poutavý, ale v této knize jsou i velmi dobré rady do života a z této knihy si můžeme mnohé vzít.

RenataP
26.11.2015

Zatím pokračování není, že?
Taky mne tato kniha zaujala...

Peace
18.12.2014 4 z 5

"Pravá láska je, když miluješ druhou osobu více, než chceš, aby ta osoba milovala tebe."

Obstojný pokračovatel předchozí knihy. Tato navíc měla i svižnější a záživnější začátek, takže jsem spokojená a pokud vás zaujal titul předchozí, se čtením tohoto určitě neváhejte.
Jsem zvědavá, zda autorka plánuje pokračování, protože závěr knihy by tomu napovídal.

Štítky knihy

partnerské vztahy úspěch rozvoj osobnosti, osobní rozvoj motivační knihy

Autorovy další knížky

Menna van Praag
britská, 1978
2016  75%Dům v ulici Naděje
2012  70%Štěstí, láska, čokoláda
2013  75%Nejšťastnější na světě

Kniha Nejšťastnější na světě je v

Přečtených50x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce59x
Chystám se číst13x