Nejobsáhlejší jasnovidný-zábavný-filozofický snář na světě

Nejobsáhlejší jasnovidný-zábavný-filozofický snář na světě https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58398/nejobsahlejsi-jasnovidny-zabavny-filozoficky-snar-na-svete-58398.jpg 5 3 1

Nejobsáhlejší jasnovidný-zábavný-filozofický snář na světě - Dostává se vám do rukou unikátní snář, který byl do teď jen muzejním exponátem v Pelhřimově a je oceněn 11 certifikáty.

Přidat komentář
Terva
Terva
12.09.2023 5 z 5

Bez začátku
není konce
a bez konce
je to pořád
na začátku.

Díky knize Konec světa bude v roce 3006, nebude v roce 2012 jsem se dostal až k tomuto snáři. Původní výtisk je uložen v Pelhřimovském muzeu. Tohle je opravdu velký snář. Má přes 1 300 stran. Začíná certifikáty za unikátnost, následuje předmluva, návod, jak se orientovat ve snáři a pak trochu věštění, které jsem již četl ve zmíněné knize o roku 3006. Konec světa je tu opravdu přesný. Nastane v roce 3006 24. 4. ve 14 hodin a 14 minut. Tak že do té doby máte možnost využívat tento snář ke spokojenějšímu životu. Ještě je čas. Před každým abecedním písmenem (seznamem) slov je pokaždé vložen nějaký citát pana Oldřicha Rajsigla. Takže u každého najdete nějaké moudro doslovně od A až po Ž. Všechny tyto citáty jsem vepsal panu spisovateli do jeho profilu v sekci: Citáty.

Malá ochutnávka:
JAGUÁR -
zvíře: dostane se vám od někoho účinné podpory, nebo dovíte se zprávu rychlostí blesku. Také, něco, někdo vás zastihne nepřipravené, v nedbalkách, napadne vás ze zálohy.
Vaše vozidlo: někdo si koupí drahou nemovitost nebo drahou věc (i vaši), a později ji lacino prodá. Též, někomu nebude v něčem rovno, takové udělá hovno, takový zmetek vyrobí.
Něčí, nějaké vozidlo: koupíte nějakou drahou nemovitost, nebo drahou věc, a později ji lacino prodáte. Také, nebude vám v něčem rovno, takové uděláte hovno, takový zmetek vyrobíte.

Nejobsáhlejší, jasnovidný, zábavný a filozofický snář na světě je napsán opravdu zábavně. Nakolik budou vaše předpovědi fungovat to asi záleží jen na vás. Našel jsem tam například u několika hesel doporučení, které zní: Dnes si vsaďte, mohlo by to i vyjít :-) Obsahuje i prvky humoru. Co však jsem ve snáři nenašel jsou některé mé snové situace. Například jsem ve slovníku hesel nenašel slova Vetřelec, samooperace a slepé střevo. Nenašel jsem tam víc slov, ale tyto tři jsem udal jako malý příklad. Je mi však jasné, že při důkladnějším hledání bych tato hesla někde v této knize určitě našel. Najdete tady totiž přes 7 000 hesel a jejich jasnovidné předpovědi. Myslím, že s touto knihou si budu užívat své sny opravdu hodně dlouho. Přinejmenším až do roku 3006.

Citát: WC je jediné místo, kde můžete na věc svobodně a pořádně zatlačit.