Young Avengers

Young Avengers https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396098/bmid_young-avengers-Mcx-396098.jpg 4 33 5

Young Avengers, tým teenagerovských titánů, který se zformoval, když je svět potřeboval nejvíce, nejsou typickou superhrdinskou partou, jakou byste asi očekávali. Na sklonku nejtemnějšího dne v dějinách Avengers byl aktivován protokol, který má vyhledat novou generaci hrdinů, která by mohla ochraňovat Zemi. Kdo jsou Young Avengers a jaké pouto je váže k nejmocnějším hrdinům světa? To se dozvíte právě tady! Ty největší talenty marvelovské stáje vám v této knize dokážou, že jsou mnohem víc než něčími malými pomocníčky! Obsahuje: Pomocníčci Young Avengers: Debutanti... celý text

Luigi1
Luigi1
13.07.2023 3 z 5

Některé příběhy se povedly jiné jsou slabší

ArkAngel
ArkAngel
11.07.2022 3 z 5

Komiks ve zkratce představí všechny členy Young Avengers, kdy jsou uvedeni svým debutním číslem a následně tu máme jednotlivé příběhy mladých hrdinů, které mají ukázat jejich civilní život. Některé z nich jsou lepší, jiné horší, stejné je to i s kresbou, protože každý příběh zpracovával někdo jiný. Jako seznamovačka je to fajn, ale víc od toho nečekejte.


JiRkApEsTa
JiRkApEsTa
05.01.2021 4 z 5

Young Avengers je to o mladých avengers co zachranují svět. V prvním příběhu není poznat že by byli superhrdinové byl moc krátký. V druhém díle nám ukazuje vztahy mezi jednotlivými členy tohoto týmu a zároveň pouta mezi jejich rodinami ten už byl už delší.
Hlavní postavy:
(mladá dívka, která převzala Hawkeyeovu úlohu)
Hulkling (mimozemšťan, který mění svou podobu)
Iron Lad (mladík v Iron Manově brnění)
Patriot (díky krevní transfuzi má v žilách sérum super vojáka)
kniha se mi líbila takže dávám 5 hvězdiček

Wojta777
Wojta777
27.12.2018 5 z 5

Výborné NHMko. Toto NHMko splňuje na jedničku hlavní úlohu těchto komiksů. A to přestavování hrdinů. Tento komiks není žádná velkolepá akce, třeba jako u Winter Soldiera, ale je to spíše vztahová záležitost. První příběh dbá na pohled superhrdinů a normálních lidí na tento tým. Je to velice krátký příběh, skládá se jen z jednoho sešitu, zato končí velikým plottwistem. Druhý příběh, který je podstatně delší, nám ukazuje vztahy mezi jednotlivými členy tohoto týmu a zároveň pouta mezi jejich rodinami. Zároveň komiks rozebírá taková témata jako rasizmus, odkaz či homosexualita. Výborný komiks, proto dávám 5 mladých hvězdiček.

hroubek
hroubek
04.12.2018 4 z 5

Young Avengers se nám pořádně představili v Dětské křížové výpravě. A teď se dozvíme něco o nich a jak se dali dohromady. Na komiks jsem se nějak extra netěšil, a to více mě překvapilo jak fajn čtení to bylo. Ne všechny příběhy postav mě sedly, ale ty které mě sedly jsou opravdu moc povedené a zajímavě(Patriot, Stature, Hawkeye). Autorům se krásně povedlo vystihnout hrdiny, jejich motivace a zasadit je to celého universa. Komiks krásně splňuje co si dal za úkol, a ke všemu je to neurážející zábavné počtení. Nic světoborné, přesto dobrý a zábavný komiks.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel Avengers (komiks)

Část díla

Autoři knihy

Ed Brubaker
americká, 1966
Allan Heinberg
americká, 1967
Paul Cornell
britská, 1967
Matt Fraction
americká, 1975
Cory Petit
americká
Kevin Grevioux
americká, 1962
Roberto Aguirre-Sacasa
nikaragujská, 1975
Brian Reed
americká

Kniha Young Avengers je v

Přečtených40x
Doporučených1x
Knihotéce40x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x