Vision

Vision https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338682/bmid_vision-prichazi-vision-ikony-avenge-wxj-338682.jpg 4 52 8

Je to syntetický bojovník, jehož kořeny sahají až do Zlatého věku komiksu, a zároveň patří mezi nejtajemnější hrdiny marvelovského vesmíru. Ve dvou sešitech z raného období Avengers vám nejdřív ukážeme, odkud se Vision vlastně vzal, a v komiksu Ikony Avengers: Vision vám legenda Geoff Johns předloží pečlivě připravený příběh, v němž poznáte Visiona ve zcela novém světle.... celý text

Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

The Vision , 2014


více info...

Přidat komentář

Luigi1
04.07.2023 5 z 5

Vision se povedl jak po grafické stránce tak po čtivé stránce

wistar
21.11.2021 3 z 5

znova jsem přečetl retro příběh a více se zamyslel a .........

Vision, myšlenka androida se vzpomínkami člověka je super a pracuje se s tím dobře, první retro sešit má síce příšerné dialogy a wasp je totální hysterická čůza, ale je akční jen to vše moc rychle uteče, dva panely s Black widow a Hawkayem byli příšerné zato asi 2 stránky věnované jen Pantherovy byli hezké (nevíte někdo jestli pokračování Pantherova příběhu vyšlo v nějakém ukk), druhý sešit byl vysvětlovací až moc ulítlý a naštvali mě stupidní avengers (začnou bojovat s visionem) zato panel "že i android může plakát je super"
tyto 2 retro sešity jsou to nejlepší co jsem z retra četl a dávám jim 5/10
škoda že nám do tohoto Nhm nedali první číslo mimozemského visiona z čtyřicátých let, nevíte někdo jestli vyšlo v češtině?


wistar
06.11.2021 3 z 5

+ druhý příběh je ok
+ kresba fajn
+ první příběh je sice moc ukecaný, ale autoři vymysleli zajímavý původ visiona
Wistar od visiona, který je jeho oblíbený hrdina čekal více, ale komiks ho lehce zklamal 5/10

Placi
14.10.2017 5 z 5

Překvapivě skvělá a velice čtivá kniha. Po přečtení se Vision zařadil mezi mé nejoblíbenější postavy Marvel Universe.

Bobik9
26.09.2017 3 z 5

Bylo to nečekaně lepší než jsem doufal. Vision je podle mě jeden z nejnudnějších hrdinů u Marvela. Nicméně hlavní příběh byl vcelku zábavný. Původní starý, kde se objevil android poprvé stál tradičně za prd. Kresba je hezká a celé je to příjemným překvapením pro mě.

Lenka.Vílka
16.04.2017 4 z 5

Knihu jsem si původně ani koupit nechtěla. Z naprosto jednoduchého důvodu. Co jsem do té doby o Visionovi věděla? Nic. Znala jsem ho pouze filmového a to mi přišel jako nejslabší (čti nejtrapnější) článek party. Jenže potom jsem si přečetla stručnou historii postavy a teď dvou stovek nelituju. Jsem fakt ráda, že jsem si knihu koupila. A co mě překvapilo nejvíc. Snad poprvé se mi podstatě víc líbil starší příběh.

martinstefko
12.04.2017 3 z 5

Vision je zajímavou postavou, ale její plný potenciál tahle kniha rozhodně neodhaluje. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/04/1413-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-16.html

hroubek
26.03.2017 3 z 5

Výborná volba dalšího komiksu v pořadí, jelikož po Human Torchovi a je to další zajímavé rozšíření o androidech. První dva komiksy s Avengers od Roye Thomase jsou dobré a škoda, že skončí dřív, než se něco pořádně rozjede. A pak je tu hlavní příběh od Geoffa Johnsa. Johnsa mám dost rád a sedl mi jeho styl u DC, ale zrovna v tomto případě to nebylo pro mě úplně ono. Komiks sám o sobě je dobrý a krásně šlape. Čte se dobře, má krásnou kresbu, fajn zápletku a je tam taky spousta akce. Jenže mě to kromě pár momentu nikdy nechytlo za srdce a tak nějak mě moc nebavil záporák(vypadá jako sentinel z Matrixu)a jeho motivace, ale jeho likvidace se povedla o tom žádná. Další velký můj problém byl, že jsem nevěděl do jaké časové osy mám příběh zasadit a co bylo s Visionem před tím?? Vision je příjemná jednohubka, která neurazí a dám dobré čtení.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Geoff Johns
americká, 1973
Roy Thomas
americká, 1940

Kniha Vision je v

Přečtených65x
Knihotéce67x
Chystám se číst13x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x