Thing

Thing https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403953/bmid_thing-UCg-403953.jpg 4 21 5

Tělo z kamene, srdce ze zlata - to je Ben Grimm, Thing. Fantastický rváč s rozervanou duší. Připravte se poznat nejtvrdšího z členů Fantastic Four tak jako nikdy předtím! Příběh Člověk s tváří netvora je na svou dobu velmi nezvykle plný vážnosti a patosu, a oprávněně se tak stal klasikou, která položila základy jedněm z nejlepších superhrdinských příběhů v historii. A druhou část této knihy je perla z marvelovské minulosti - Projekt Pegas, kde se Ben Grimm stává superhrdinským bezpečákem rozsáhlého labyrintu podzemních laboratoří, které ukrývají neuvěřitelná tajemství! Takže se připravte, Nejmocnější Hrdina Marvelu Thing se řítí jako lavina... a je čas na držkovou! Obsahuje: Thing a Quasar: Projekt Pegas: Část první: Vnitřní válka! Thing a Deathlok: Projekt Pegas: Část druhá: Krev a bionika Thing a Giant-Man: Projekt Pegas: Část třetí: Obři v hlubinách země Thing a Thundra: Projekt Pegas: Část čtvrtá: Smrt má tělo ženy! Thing a Wundarr: Projekt Pegas: Část pátá: Kroky Wundarrovy Projekt Pegas: Část šestá: Na n-tou! Thing a Impossible Man: Spokojenost, to je teplý mimozemšťan! Člověk s tváří netvora... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

The Thing , 2015


více info...

Přidat komentář

Bobik9
29.01.2024 1 z 5

Silně nezábavné. Celý příběh s projektem PEGAS byl hrozná nuda. Nudné postavy, spoustu řečí o ničem, trapné akce. Naštěstí úplně špatný dojem z této knížky zachrání poslední dva komiksy, kde postava Impossible mana je skutečně zábavná a závěrečný příběh má nějaký smysluplný děj. Nicméně jeden z nejslabších kousků série.

Luigi1
14.07.2023 5 z 5

Jak je o něm známo má tělo z kamene a srdce ze zlata,moc se tento komiks líbil


ludek.n
24.04.2023 3 z 5

Možná nejsympatičtější člen Fantastic Four Benjamin "Thing" Grimm se představuje v šestisešitovém příběhu "Projekt Pegas" Marka Gruenwalda, Ralpha Macchia, Johna Byrneho a George Péreze z roku 1979, doplněného o dvě jednohubky: "Thing a Impossible Man" a o něco starší klasiku "Člověk s tváří netvora" z dílny Stana Leeho a Jacka Kirbyho. Thing se v každém ze zde uvedených sešitů musí vypořádat s nějakým tím podivným protivníkem, ať už je to nelidský Deathlok, radioaktivní Nuklo, bojovnice Thundra, Solarr či Klaw, ale nejimpozantnější boj ho čeká s proměněným doktorem Tomem Lightnerem, který svou singularitou ohrožuje celý svět. Jeho zápasy jsou jadrné, energické a plné hrubé síly, která se na nějaké škody rozhodně neohlíží. Přestože se scénáristé snažili dát jednotlivým epizodám strukturu, vysokou prokomponovanost, myšlenku a kontinuitu, vyšel jim z toho nakonec zase jen pouťový wrestling z rohu do rohu a s pěstmi proklatě nízko. Kresba je solidní standard konce sedmdesátých let, jednoduchá, líbivá se spoustou zajímavých momentů. Takže pojďme si dát držkovou a můžeme pokračovat s další knihou...

Ivan Kučera
09.03.2021 2 z 5

Presne pre toto mnohí ľudia nemajú radi komiksy: plno samoúčelnej a nezmyselnej akcie, béčkarské postavy (Deathlok? Giant-Man?? Wundarr??? Klaw????), detské scenáre a plno trápne siláckych hlášok. Tie v NHM: Thing si skutočne servítku pred ústa nedávajú a dotyčnú komiksovú knihu pasujú za „klasiku“, „perlu“ a „tohle je dost možná to nejepičtejší ilustrované dílo, jaké jsme vám kdy přinesli“. Nuž, ak je toto klasika, perla alebo nedajbože nejepičtejší ilustrované dílo, jaké jsme vám kdy přinesli, potom ďalšie komiksy s Thingom nechcem čítať. A to som sa tešil, naivne si mysliac, že to bude čierny kôň kompletu, od ktorého nikto nič nebude čakať a nakoniec sa bude jednať o pecku. Nuž, nejedná. Pritom nápad o Thingovi, ktorý sa zamestná ako SBS-kár (!) v mamutích podzemných priestoroch, vôbec nie je na zahodenie. Len to prevedenie je dosť katastrofálne. Thing je dobrá postava, len v tejto knihe je väčšinu deja (k lepšiemu sa to zmení až ku koncu) v podstate vedľajším hrdinom. Trpel som. Odratúval som strany do konca.

hroubek
05.03.2019 4 z 5

Na některé komiksy ze série NHM se těším hodně moc. Na některé se netěším vůbec. A pak jsou ještě ty, od kterých nic nečekám, a může z toho vyjít dobrý komiks a nebo ztráta času a peněz. A Thing by patřil do třetí kategorie. Komiks, od něhož jsem nic neočekával, a ve výsledku jsem dostal velmi slušný a zábavný komiks. Celý komiks má fajn tempo, spád a baví. Dialogů je místy zbytečně moc, ale to je opět dáno dobou, kdy komiks vznikl. Co se týče hlavního příběhu, tak tam jsem byl dost spokojený. A i zbylé dva sešity rozhodně nejsou k zahození. Komiks o Thingovi se povedl, a nedělá sérii ostudu.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Stan Lee
americká, 1922 - 2018
Ralph Macchio
americká, 1938
Mark Gruenwald
americká, 1953 - 1996

Kniha Thing je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Knihotéce34x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x