Star-Lord

Star-Lord https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377619/mid_star-lord-BmM-377619.jpg 4 44 8

Přichází ochránce hvězdných stezek, legendární Star-Lord! Hrdinu, jako je odvážný intergalaktický bojovník Peter Quill, jste doposud nepotkali. Nyní zuří válka o osud celého vesmíru, a začíná se psát kapitola zbrusu nového odkazu. Přinášíme Vám sbírku těch nejlepších hrdinských příběhů, které vás ujistí, že galaxie nemůže být opravdu v lepších rukou! Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden. Obsahuje: Starlord: Dům prvý: Ve znamení země Star-Lord Anihilace: Dobytí Haly... celý text

Žánr:
Komiksy , Sci-fi

Vydáno: , Hachette
více info...

Přidat komentář

Luigi1
10.07.2023 4 z 5

Černobílé koniksi mě nějak nechytily jinak dobře napsané

ArkAngel
14.07.2022 2 z 5

Kniha o Star-Lordovi je vystavěná podobně jako Nova. Nejdříve tu máme velký příběh z minulosti, kdy tohle není typické Marvelovské dobrodružství 70. let, ale typické brakové sci-fi této doby. Star-Lord totiž dříve fungoval jinak než jiní hrdinové a navíc v černobílém vydání, což se nemusí číst dobře úplně každému. Druhá část je nečekaně výsek z eventu Annihilation Conquest... a toho jsme se u nás opět nedočkali. V tomhle příběhu víceméně vznikli Strážci Galaxie, kdy Groot ale ještě mluví a jsou tu i další odchylky, které se v dalších příbězích upravily do nám známější podoby. Navíc je to až moc ukecané, což by nikdo od takového dobrodružství moc nečekal.


Bobik9
03.05.2020 3 z 5

Jedno z těch větších zklamání. Za prvé asi špatně snáším černobílé Marvel komiksy, i když ten první nebyl nijak strašný. A za druhé příběhově nebyl silný ani ten hlavní novodobý Star-lord. Oproti třeba Strážcům galaxii z této série to bylo nijaké a špatně stravitelné.

Aki12
18.01.2019 1 z 5

I když jsem první komiks bral s rezervou, protože jsem si říkal, že je dost starý, přesto mě nebavil. Dlouho se táhl a příběh je i na tu dobu mnohem více naivní a mnohem ukecanější, než jiné komiksy v té dobře.
Druhá barevná část se vůbec neposunula a příběh byl znova ukecaný a znova naivní. I přes postavy, které mám tak rád (Rocket, Peter, Groot) mě kniha zklamala ve všech možných formách.

Schredel
14.08.2018 3 z 5

6/10
Čekal jsem o dost více

hroubek
25.04.2018 3 z 5

Trochu jsem doufal, že mě Star-Lord překvapí, a to se nestalo. Úvodní retro komiks mě skoro vůbec nesedl. Měl sice nádhernou a propracovanou kresbu, ale taky stovky místy zbytečných dialogů. Druhý retro sešit byl zábavnější a ke konci to bylo dost fajn. Hlavní příběh je není špatný, přesto je to takový ten obyčejný příběh. Celkem mě bavil, ale nemohu říci, že bych si z něho moc neodnesl. Je vtipný, a má pár skvělý momentů, a zajímavé složení "sebevražedného oddílu", ale to je tak všechno. Asi jsem trochu rozmlsaný z předchozí mnohem lepších dílů(Elektra, Moon Knight, nebo Wasp).

bukiet
21.04.2018 5 z 5

Černobílé komiksy mají své kouzlo.

Lenka.Vílka
20.04.2018 4 z 5

Země se pohnula a já snad poprvé musím říct: starej komiks byl lepší. Starý komiks zabírá půl knihy a je naprosto k sežrání. Tentokrát zase od začátku, ale pořádně do hloubky. Černobílá kresba tomu všemu dodává depresivní nádech, protože ono to nějak smutný bylo. Jak Peter vyrůstal, dostal se do vesmíru, stal se Star-Lordem. Celé to bylo super a příběh mě bavil. Dávám za pět.
Nový příběh byl už trochu horší. Zapomeňte na "nové" Strážce, tihle jsou na začátku. A to je asi ten hlavní problém. Já tu Mantis prostě nesnáším a že tady byla za blbku extra třídy. Sice umí zachránit situaci, ale to je všechno. Jinak příběh mě vůbec nebavil a občas jsem se ztrácela (proč tenhle dělá tohle a tamto). Nevadí, že to nebylo vtipný, ale ona to ani netáhla nahoru akce, která když už byla, bylo to takový nijaký. Furt jsem čekala na něco, co mě dostane. Ale tohle je první akce Strážců, tak třeba někdy příště. Takže za tři.
PS: doporučuji nejdřív načíst historii v knize, protože tohle jsou kořeny Strážců. A že hodně hluboký...

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel strážci galaxie

Autoři knihy

Keith Giffen
americká, 1952 - 2023
Chris Claremont
anglická, 1950
Steve Englehart
americká, 1947
John Byrne
americká, 1950
Steve Gan
filipínská, 1945

Kniha Star-Lord je v

Přečtených51x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce56x
Chystám se číst8x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x