Nick Fury jr.

Nick Fury jr. https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439046/bmid_nick-fury-jr-8nz-439046.jpg 4 19 4

ZLOMENÍ HRDINOVÉ VIZIONÁŘ Přichází nový Nick Fury a není radno si s ním zahrávat. Svět je nebezpečný a žádá si stvoření nové tajné zásahové jednotky, Secret Avengers. Phil Coulson, Hawkeye, Black Widow, Mockingbird a Hulk se vydávají na mise tak riskantní, že ani oni sami nesmějí znát jejich podrobnosti! A takový tým může vést jen jeden jediný člověk: Nick Fury jr. Obsahuje Válečné jizvy č. 1, Marvel NOW! Point One č. 1 a Secret Avengers vol. 2 č. 1-5.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Nick Fury jr. , 2019


více info...

Přidat komentář

Luigi1
20.07.2023 4 z 5

Byl jsem potěšen že Nick Fury jr.se objevil na komiksové scéně

ArkAngel
18.07.2022 3 z 5

Fury Junior si pomalu zažívá hrdinský/špionážní život a stává se hlavou nové iterace Secret Avengers, kteří jsou více špionážním oddílem než tým, který vedl Kapitán Amerika. Víceméně tu máme výčet misí, které tým vedl a záběr tak není pouze na Furyho, ale také Coulsona, Black Widow, Hawkeye nebo Mockingbird. Není tu vlastně nic originálního, takže člověka, který už má hodně načteno, to prostě nudí.


Lenka.Vílka
05.04.2020 5 z 5

Začnu tím, že dát dohromady, co v tomhle komiksu bude, bylo asi náročné.

Jak v tom neudělat v hlavě guláš, pokud jste nečetli Válečné jizvy? Dát tam první číslo Válečných jizev. Jo, to udělali a podle mě naprosto zbytečně. Protože stejně po tomhle sešitu přijede "Dosud se stalo...". A oni vám to hezky napíšou a na konci klasická historie postavy. Ale v ten moment mi ten jeden sešit přišel zbytečný. Ne proto, že jsem Válečné jizvy četla. Ale i pro toho, kdo je nečetl. Nakousne se zajímavý příběh, kterého nedostane pokračování a proto působí trošku zbytečně. Ale zase se v něm dozvíte něco o Marcusovi. Čili zpátky na začátek. Asi ten úvod vybrat nebylo jednoduchý. (Já bych ho tam nedala a rovnou šla na shrnutí.)

Potom následuje minipiďi sešit Marvel NOW! Asi aby všichni měli jasno v tom, jaká je teď nová funkce juniora ve Shieldu a všichni se o to víc těšili na to, o co v téhle knize jde především. Secret Avengers. (V téhle jejich variantě. )

(Jinak k obálce tohohle sešitu, použitého též jako obálka knihy. Junior zde vypadá, až na to oko, jako Henry Oswald Simmons, Jr., což mi přišlo lehce úsměvné ....)

A teď hlavní příběh. Avengers už nejsou. Tak jsou na čase Secret Avengers. Pod vedením Shieldu, které bude na vodítku držet Nick Fury Jr., a ve složení...na někoho působící jako "tihle měli jako jediní zrovna čas", ale ve skutečnosti se rozjede vážně dobrý příběh. Zní mi to jako vyřez z pár epizoda agentů? Jo. Bavilo mě to proto? Jo. A hezky se všema blbinkama, které k tomu patří!

Kresba se příběhu moc hodí. Tohle je civilní a komornější příběh a odpovídá tomu kresba. Není v ní nic specifického nebo tak. Prostě je průměrná. Ničím nekřicí ani nebije do očí, aby neodváděla od hlavního. A to příběhu.

("To vám mám vysvětlovat, jak povolává moc Pána strachu k teleportaci, jen tak přes vysílačku během třiceti vteřin?"..."Ne. JAK to dělá?"..."Aha...no, rukama."..."Perfektní. Tak..."...A junior hajzlákovi zlomí roku. Vtipnej a efektivní chlápek ;) ...)

Čtyři za kresbu, která byla dobrá, ale nebyla skvělá. Pět za příběh, který byl sice dobrý, ale jinak snadno zaměnitelný (hlavně se obávám, soudě podle konce největší sranda začne v druhém díle, který u nás nevyjde). Ale jako komiks na zabavení na odpoledne doporučuji.

Ne 4. Ne 5. 4,5.

(Bohužel kniha končí jako všechny příběhy kompletu. Dosti napínavě s nulovou vidinou na vydání pokračování ...)

Přesto! Už je to docela dlouho, co jsem si naposled koupila "červený Marvel". Poslední dobou dost nezajímavé. Takže dobrý :P

hroubek
05.04.2020 4 z 5

Když, jsem před pár lety četl Válečné jizvy, kde se nám junior poprvé představil, tak jsem z toho nebyl úplně nadšený. Naštěstí tento komiks ty předchozí neduhy nemá. Je to dáno hlavně tím, že se zde Fury Jr. teprve učí. Je součástí týmu Secret Avengers, a příběhy se netočí kolem něho, ale i kolem dalších zajímavých postav, které danou situaci vidí trochu jinak. A mě se to četlo dobře. Má to dobré tempo, je to zábavné a je to hlavně dobré.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Cullen Bunn
americká, 1971
Matt Fraction
americká, 1975
Chris Yost
americká, 1973
Nick Spencer
americká, 1967

Kniha Nick Fury jr. je v

Přečtených22x
Knihotéce27x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x