Alpha Flight

Alpha Flight https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417590/bmid_alpha-flight-2Dg-417590.jpg 3 18 4

HLEDÁ SE: WOLVERINE, ŽIVÝ ČI MRTVÝ ODHODLÁNÍ Připravte se okusit skutečnou kanadskou odvahu. První superhrdinský tým z velkého bílého severu vyráží do boje. Talentovaný scenárista a kreslíř John Byrne ukazuje, že i severně od hranice se dá najít poklad, a vysílá Alpha Flight vstříc jejím vlastním dobrodružstvím. Členové první linie kanadské obrany se pouštějí do X-Menů, potýkají se s hrozivým Tundrou i s tajemným Pánem světa. Může tato výjimečná sestava překonat strasti seznamování a své protivníky porazit? To se dočtete právě zde... protože Alpha Flight konečně šikuje své řady! Obsahuje X-Men č. 20, Alpha Flight č. 1-6 a Materiál z Alpha Flight č. 7 a 8.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Alpha Flight , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
17.07.2023 4 z 5

Toto bylo o něco slabší ale i přesto jsem si početl

Hwaelos
18.03.2020 3 z 5

Byrne napsal (na osmdesátky) velmi dobrý a překvapivě dospělý kousek, kde se pro politické narážky a nějaký ten náznak erotiky nejde daleko. Pro Marvel jde navíc o dost nezvyklé uchopení série, kde se hodně skáče v čase dozadu a chybí jednotná týmová linka. Samostatná čísla se zpravidla věnují problémům jednotlivých členů týmu, které jsou jen volně propojené. Kdyby byl tohle pro NHM standard, nebylo by si nač stěžovat.


martinstefko
18.08.2019 3 z 5

John Byrne je rozhodně lepší kreslíř než scenárista, alespoň tedy v případě série "Alpha Flight". Jeho skoro až experimentální pojetí šestého sešitu série, je v mainstreamu skoro až zarážející a já se docela divím, že mu to prošlo. Ale proč ne, funguje to. A myslím, že by to fungovalo i bez těch zvukových efektů. Ve scénáři je Byrne mnohdy hodně ukecaný, což se dá ještě v první polovině 80. let pochopit, ale nic to nemění na tom, že z dnešního pohledu je tam těch řečí skutečně moc. Právě až v tom šestém sešitě to dává smysl, ale v ostatních číslech příliš ne. Kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 78: Alpha Flight" se prezentuje skvělou kresbou postav, trochu slabšími scénáři, které ničím zásadně nevynikají, i když je vidět, že Byrneovi postavy docela sedli a celkem si tvoření jejich příběhů užíval. Alpha Flight ze začátku byl zajímavý tým s nezajímavým vývojem, ale třeba se to po těchto číslech trochu zlepšilo, když série vydržela tak dlouho. Docela fajn jsou krátké bonusové příběhy, kde se rozvíjí origin jednotlivých postav.

hroubek
16.08.2019 4 z 5

Příjemné překvapení. Těch týmovek za poslední pár čísel bylo moc, přesto mě dokázal tým Alpha Flight překvapit. Komiks má velmi zajímavé postavy, dost dobré tempo, které nenudí. A hlavně Johna Byrnea. Byrne mě zde znovu dokazuje jak moc je talentovaný scénárista a perfektní kreslíř. Místy se nebojí být originální(sešit se Snowbird) a krásně propojovat svět postav Alpha Flight s marvelovským vesmírem. Za mě dost povedený komiks.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Chris Claremont
anglická, 1950
John Byrne
americká, 1950

Kniha Alpha Flight je v

Přečtených22x
Knihotéce29x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x