Křížová palba / Věštkyně istanbulská / Nikdy se neodvracej / Dům v Provenci

Křížová palba / Věštkyně istanbulská / Nikdy se neodvracej / Dům v Provenci https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146366/bmid_krizova-palba-vestkyne-istanbulska--eCw-146366.png 4 21 6

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů oddychových žánrů od současných angloamerických autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích. Dick Francis a Felix Francis: Křížová palba Britský válečný veterán Tom Forsyth se ocitl doma z Afghánistánu a život mu najednou připadá prázdný. Zamíří domů, kde zjistí, že jeho matku, vyhlášenou trenérku koní, kdosi vydírá a vyhrožuje jí prozrazením „jisté záležitosti“. Tom neváhá a rozjede soukromé pátrání. Michael David Lukas: Věštkyně istanbulská Narození Eleonory Kohenové na sklonku léta roku 1877 v Konstanci doprovázejí tajemná znamení. Dívka roste a je čím dál jasnější, že dostala do vínku neobyčejné nadání. V osmi letech okouzlí svou jasnozřivostí i samotného vládce Osmanské říše, sultána Abdulhamida II. Linwood Barclay: Nikdy se neodvracej Je sobotní dopoledne a David Harwood se těší, že prožije příjemný den s rodinou – manželkou Jan a čtyřletým Ethanem. Rodinný výlet v zábavním parku se ale brzy promění v noční můru. Davidova manželka zmizí a následné pátrání jen vyvolá řadu dalších děsivých otazníků. Bridget Asherová: Dům v Provenci Heidi je se svým synem Abbotem sama. Manžel ji opustil bez rozloučení – když se stal obětí dopravní nehody. Vypadá to, že Heidi není pomoci, ale její matka má plán: pošle ji do Provence, aby tam dohlédla na opravu rodinné usedlosti, a třeba si i vyspravila svou duši.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Crossfire / The Oracle of Stamboul / Never Look Away / The Provence Cure for the Brokenhearted , 2011


více info...

Přidat komentář

Nofar197
29.09.2022

Právě jsem dočetla Nikdy se neodvracej -plnou verzi v hebrejskem prekladu. Další skvělá kniha kanadského autora, od které se nebudete chtít odtrhnout. Spokojená rodina - a během tří dnů, kdy David Harwood prožije peklo, se ukáže, že co považoval za postavené na pevném základě, stojí ve skutečnosti na tekutých piscich.

ZUZANA-123
01.06.2021 5 z 5

Dům v Provenci-moc hezký romantický příbĕh.Autorka uvádí,že je psaný podle skutečných událostí.


ZUZANA-123
29.05.2021 5 z 5

Nikdy se neodvracej- docela zajímavá detektivka,obešla bych se ale bez té uříznuté ruky a utržené ruky,to bylo dost brutální.

ZUZANA-123
25.05.2021 5 z 5

Vĕštkynĕ istanbulská-tady se mi moc líbilo,jak devítiletá Eleonora vyřeší svou svízelnou situaci.

ZUZANA-123
21.05.2021 5 z 5

Křížová palba-mĕla by to být poslední společná detektivka otce a syna,tedy Dica Frrancise a Felixe Francise.Určìtĕ stojí za přečtení.Hlavní hrdina válečný veterán z Afganistánu bravurnĕ vyřeší nemalé potíže své matky která o nĕj jako o dítĕ příliš nestála.

Staráknížka
30.08.2018

Přiznám se, že Věštkyni istambulskou jsem moc nepochopila. Dům v Provenci - hezké a přijemné čtení s dobrým koncem. Nikdy se neodvracej - tajemně se ztratí žena podezřelý je samozřejmě manžel. Únos malého chlapce věští tragédii, ale nakonec je vše úplně jinak. Alespoň částečně dobrý konec. Dick Francis je prostě Francis, co říci více.

Štítky knihy

detektivní a krimi romány zkrácená verze společenské romány

Část díla

Autoři knihy

Dick Francis (p)
britská, 1920 - 2010
Felix Francis
britská, 1953
Linwood Barclay
kanadská, 1955
Michael David Lukas
americká, 1979
Bridget Asher (p)
americká, 1969

Kniha Křížová palba / Věštkyně istanbulská / Nikdy se neodvracej / Dům v Provenci je v

Právě čtených1x
Přečtených29x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce22x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x