Nejkrásnější česká říkadla

Nejkrásnější česká říkadla https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366809/bmid_nejkrasnejsi-ceska-rikadla-scC-366809.jpg 5 8 4

V této krásné sbírce naleznete přesně sto krásných českých říkadel, mezi nimi je například Zlatá brána otevřená, Šnečku, šnečku vystrč růžky, Běží liška k Táboru, Vařila myšička kašičku, Rak leze z díry, Žába skáče po blátě, Ententýky dva špalíky a mnohá další obecně známá. Krátké rytmické básničky byly vždy zdrojem potěšení pro nejmenší čtenáře i pro jejich blízké. Říkadla si můžete prohlížet se svými dětmi, učit se je a prohlížet si pestré obrázky od manželů Izákových.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
22.12.2022 3 z 5

Co se mi na téhle knížce líbí, tak obálka, ta beruška je prostě sladká, pak stránky, listy jsou nádherně barevné, každá jiná a pak asi desetina říkadel. Některé jsem vůbec neznala, hodně jsem jich neznala, a nic moc se mi nelíbili, jen ty obrázky jsou pěkné.

MinaHawke
05.05.2021 5 z 5

Některá říkadla znám, jiná ne. Ale celkově je knížka hezká. Říkadla jsou doplněna obrázky, které se mi moc líbí. Už se těším až ji budu číst synovi.


Medunkavera
22.07.2020 5 z 5

Moc hezká knížka. Jsou tam říkadla, která mi říkávala moje maminka, když jsem byla ještě maličká. A pak jsou tam i nová a jak píše katka_dv, tak některá se mi také nelíbila.
Ale co se mi hodně líbí.. tak obrázky. Moc hezké. Krásné, srozumitelné obrázky. Nejvíc se mi líbí ta mašinka.

katka_dv
23.09.2018 5 z 5

Knížka, která má na trhu obrovskou konkurenci. V našem případě šlo o náhodnou koupi při čekání ve frontě na poště. Dávám plný počet hvězdiček za výborný poměr cena (79,- Kč) x kvalita (počet říkadel: 100 ... přiznávám, že ne všechna říkadla se mi líbila, ale s tím jsem se setkala u všech podobných knížek a navíc u tak velkého počtu říkadel se to dá očekávat).