Nejjednodušší recepty

Nejjednodušší recepty https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423732/bmid_nejjednodussi-recepty-lHM-423732.jpg 4 27 5

Kniha Nejjednodušší recepty pro každý den je nezbytným průvodcem pro ty, kteří chtějí pokračovat v Nejjednodušším plánu na 29 dní, zhubnout další kg, usnadnit si vaření a cítit se lépe. Jsou to jednoduše připravená jídla ze surovin, které vždy najdete doma. To nejsnadnější, co lze ve zdravé kuchyni a z pár surovin vykouzlit! U většiny receptů trvá příprava jen 30 minut. Kompletní jídlo taky často připravíte jen v jednom hrnci, na plechu v troubě nebo na pánvi. Ideální pro ty, kteří nemají čas a přesto chtějí jíst zdravě. Velmi oceníte přípravu hlavně v situaci, kdy si chcete něco rychlého připravit na večeři nebo na druhý den do práce. Recepty jsou sestaveny tak, aby Vám po nich nebylo těžko, aby se tělu usnadnilo trávení a necítili jste se po jídle nafouklí. Součástí knihy je i úvodní textová část s dalšími radami a vysvětlením, které Vám při zdravém stravování hodně pomohou. V knize Nejjednodušší recepty pro každý den na Vás čeká 116 receptů, které obsahují maso, ryby, běžné suroviny jako rýže, brambory a těstoviny. Uvaříte si masové i bezmasé pokrmy, teplé slané koláče chutné i po studenu a myslel jsem i na ty, kteří si chtějí upéct jednoduchou buchtu z plechu vhodnou na snídani nebo svačinu pro další dny. V této knize si každý najde to své, bude Vám každodenním pomocníkem v kuchyni a věřím, že Vám bude chutnat stejně jako všem, kterým jsme přinesli ochutnat a vraceli se k nám jen prázdné talíře.... celý text

Přidat komentář

EvikU.
10.11.2020 5 z 5

Povedené recepty. Spoustu jsem jich už vyzkoušela. Nejlepší na nich je to, že nejsou složité a zdlouhavé a bonus, že jsou zdravé. Doporučuji.

cukrovka
16.10.2020 5 z 5

Skvělá kuchařka. Jednoduché recepty ze snadno dostupných surovin. Už jsem jich několik vyzkoušela, zatím mi chutnalo a u sporáku jsem nestrávila věčnost.


Burnettka
03.02.2020 1 z 5

Asi budu jedna z mála co jde proti proudu, ale mě tedy kuchařka neoslovila. Předchozí kuchařky od Tomáše mám doma a ráda do nich nahlédnu (dobře, ta první je také plná opravdu obyčejných receptů)
Od poslední kuchařky jsem ale čekala trochu víc, než recept např. kuře na paprice... Recepty mi přišly podobné, ne-li stejné jako v předchozích knihách.. Většina receptů mi připadala jako že je jen potřeba "zaplnit" stránky.. Ovšem ten kdo od Toma předchozí knihy nemá, tak ho může tato kniha určitě potěšit.

edith79
04.01.2020 5 z 5

Absolutně skvělá kuchařka. Rychlé, levné a zdravé recepty. Už se jen těším až je všechny vyzkouším.

attila1
25.12.2019 5 z 5

Další skvělá kuchařka od Toma.