Nejchytřejší národ na světě

Nejchytřejší národ na světě https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99763/nejchytrejsi-narod-na-svete-99763.jpg 2 6 2

Máte někdy pocit, že vás tíží politická, reklamní či mediální podoba současného světa? V tom případě nejste sami. V povídkovém výboru satirických minipovídek z naší kapitalistické současnosti Nejchytřejší národ na světě, čerpajícím z knihy /Muž za vlastním rohem/, líčí Ivan Kraus s osvědčeným, laskavým humorem a s filozofickou nadsázkou svět, v němž žijeme. Vychází v dvojjazyčné, rusko-české verzi a s lexikálním komentářem pod čarou.... celý text

Přidat komentář

sakro
16.11.2023 2 z 5

Moc jsem nepochopil, proč je tato kniha vydána v rusko české dvojjazyčné verzi. Myslím si, že rusové mají jiný styl humoru a tento je pro ně cizí. Buhužel, já jsem obyvatelem české (nebo spíš moravské) kotliny a patriot a přesto ani já jsem tento styl humoru moc nepochopil. Snad jen povídka Návod k použití je výjimkou. Četl jsem od pana Ivana Krause už více knih a moc se mi líbily. Ale tato se opravdu nepovedla.

Sarapet
16.05.2021 1 z 5

Pro mne tento spisovatel v češtině není čtivý a pro čtení v ruštině se mi nezdá být šťastnou volbou. Bohuzel tuto knihu odkládám stranou.


Štítky knihy

satira humor politická satira

Kniha Nejchytřejší národ na světě je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x