Nehledej v lásce vinu

Nehledej v lásce vinu https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50937/bmid_nehledej-v-lasce-vinu-PZm-50937.jpg 4 5 2

Gail pracuje ve známé právnické firmě v Miami, která převzala vyřízení pozůstalosti milionářky Althey Tiílettové. Gail však zjistí, že závěť je pravděpodobně padělaná a že Althea se nezabila nešťastnou náhodou, nýbrž byla rafinovaně zavražděna. Objeví při tom také spojitost s nezákonným podnikáním a podvody, které mohou znamenat společenský skandál. Po Gail jdou velmi nepříjemní lidé, a nezařídí-li, aby byla pozůstalost vyřízena bez soudního procesu, jejich hrozby se určitě vyplní... V napínavém románu se překvapivě odhalují staré i nové milostné vztahy mezi hlavními hrdiny. Stojí v pozadí padělání závěti vášnivá a zhrzená láska, nebo jen přízemní touha po penězích? Sama Gail si musí přiznat, že její jednání je ovlivněno dávnou láskou k synovci zavražděné a také jejím současným rozporuplným vztahem k advokátovi Anthonymu, který si příliš nerozumí s její dospívající dcerou. Gail je citlivá a energická moderní žena, která chce obstát ve své profesi a zároveň najít nové štěstí po deprimujícím rozvodu. Na stránkách románu se přesvědčíte, že její příběh je opravdová životní zkouška, která rozhodne o jejím osudu.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Josef Lukasík
Originální název:

Suspicion of Guilt


více info...

Přidat komentář

JointlieKat94
31.08.2019 4 z 5

Překvapivě se mi kniha moc líbila.

Čekala jsem typické právnické kecy a věci, kterým bych těžko rozumněla.. avšak v tomhle případě musím říct, že to za dočtení stalo. Nejednalo se tu pouze o padělek závěti, nýbrž tu velkou roli hrála i láska, přátelství a tak.

Právnička Gail dostane případ, který se zatím v jejich firmě neřešil. Jde o pravděpodobnou falešnou závěť. A tak na pomoc dostane Erika a spolu se do případu pustí. Zjistí se spoustu důležitých informací a tak přicházíme k rozluštění případu, o kterém jsem si myslela něco úplně jiného. Hodně mě konec překvapil, napnutá jsem byla od začátku do konce a s každou další stránkou jsem měla chuť číst víc a víc.

Moc se mi to líbilo. :)

kika 13
14.11.2012 3 z 5

Vztah advokát a advokátka jak služební tak i zaroveń partnerský je hlavní téma tohoto románu.Pěkně psáno.


Štítky knihy

americká literatura romány

Autorovy knížky

1997  72%Nehledej v lásce vinu

Kniha Nehledej v lásce vinu je v

Přečtených8x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x