Nefér výhoda

Nefér výhoda https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79054/nefer-vyhoda-79054.jpg 4 35 4

Autor bestselleru Bohatý táta, chudý táta Robert Kiyosaki zpochybnil a změnil způsob, jakým desítky milionů lidí na celém světě uvažují o penězích. S perspektivami, které jsou často v rozporu s konvenční moudrostí, se stal známým pro svou upřímnost, neúctu k establishmentu a odvahu. Na celém světě je proto považován za vášnivého zastánce finančního vzdělávání. V knize Nefér výhoda vyzývá Robert Kiyosaki lidi na celém světě, aby přestali slepě přijímat klam, že je jim osudem předurčeno, aby celý život zápasili s financemi. Vybízí je, abyste změnili jedinou věc, kterou mají pod kontrolou, a to sami sebe. Jedině pravé finanční vzdělávání je cesta k vytvoření života, jaký si člověk přejete pro sebe a svou rodinu. Tato kniha je o moci finančního vzdělání a pěti neférových výhodách, které skutečné finanční vzdělání nabízí: •neférovou výhodu vzdělání •neférovou výhodu daní •neférovou výhodu dluhu •neférovou výhodu rizika •neférovou výhodu reciprocity Kniha Nefér výhoda vyzývá čtenáře ve stylu vlastním společnosti Rich Dad, aby zhodnotili všechna hlediska a vyzkoušeli, jak se síla opravdového finančního vzdělání stává jejich nespravedlivou výhodou.... celý text

Žánr:
Literatura světová

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Unfair Advantage: The Power of Financial Education , 2011


více info...

Přidat komentář

PietroGrencik
12.03.2021 4 z 5

Nechcem sa opakovať, ale táto kniha je tiež fajn.

Jakubac
27.12.2019 3 z 5

Pro obchodníky a podnikatele může být tato kniha dobrým základem. Mě osobně knihy od R. Kiyosakiho bavili v začátcích podnikání, dnes vyhledávám jinou literaturu.


ladyba
08.09.2015 4 z 5

I Kiyosakiho knihy je třeba číst ve správném pořadí, jak je píše, sice všechno omýlá dokola, ale právě proto, že omýlá, je třeba pak vychytat a nepřehlédnout ty nové potřehy.

dalimoni
31.10.2011 5 z 5

Robert Kiyosaki v této knize reaguje na současé otázky dnešního světa, zadlužení zemí, ekonomická krize, píše jednoduše, i pro laiky, velmi inspirativní knihy, jako všechny, které vydal a bylo jich už opravdu hodně.