Něco si přej!

Něco si přej! https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296427/bmid_neco-si-prej-GL3-296427.jpg 4 12 3

Když mají dva náctiletí sourozenci hádek svých rodičů dost, nepřejí si nic jiného, než někam zmizet. Nikdy by je však nenapadlo, že se jejich přání může stát skutečností. Ellie a její mladší bratr Oliver se přemisťují v čase zpátky do minulosti. Z povzdálí přihlížejí mnoha historickým milníkům a setkávají se se zajímavými lidmi. Přesto, že se s každým skokem vzdalují svému původnímu životu, snaží se za každou cenu dostat zpátky domů. Mohou vůbec přežít dva mladiství v úplně jiné době? Jak ovlivní jejich touhu po domově půvabná vesničanka Leonie? A jak silné je sourozenecké pouto?... celý text

Přidat komentář

kackaaab
10.02.2020 4 z 5

O téhle knížce jsem toho moc neslyšela a tak jsem se rozhodla, že si ji přečtu ????. A nebylo to vůbec špatné. Ten nápad mi přijde zajímavý a trošku i originální...jasně, přemisťování v čase není moc originální, ale to, jak se to stalo v téhle knížce mi přijde fajn. Celé je to čtivé a krátké. Možná trochu v některých chvílích předvídatelné, ale komu to vadí? Moc mě nebraly ty vzpomínkové úseky, ty byly trošku nudnější, ale chápu proč tam jsou. Každopádně je to taková milá hezká oddechovka. Překvapilo mě, že tam je spousta hezkých myšlenek, někdy jsem se nad nimi musela i zamyslet ❤️. Styl psaní autorky mi přišel zvláštní, ale fajn. Psané je to jakoby...nevím, jak to popsat. Někdy bych neřekla, že je postavám tolik kolik jim je a někdy bych řekla, že jsou starší. I tak je mám ale docela ráda ????. Nelituji, že jsem si to přečetla a určitě se pustím do dalšího dílu. Doporučuju vám to, pokud si chcete přečíst něco krátkého a hezkého ????.

Sharona73
20.10.2019

Je mi trapné dávat začínající autorce špatné hodnocení, tak se raději jen omezím na komentář. Nedočetla jsem. Autorka začne vyprávět v přítomném čase, po několika odstavcích přejde bez jakéhokoli důvodu do minulého a aby se to nepletlo, začne to později nějak podivně kombinovat. Bylo to tak rušivé, že jsem se prostě nemohla začíst.


Džordžo
26.11.2017 5 z 5

Zdravím všechny čtenáře :) Knížka je velice poutavá a zajímavá od začátku až do konce. Džordžo ;)

Autorovy další knížky

2016  77%Něco si přej!
2019  63%Láskohledači – Zrádná vrtkavost srdce
2023  74%Pomíjivost
2016  70%Přej si znovu!

Kniha Něco si přej! je v

Přečtených17x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst5x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x