Nečekaná lekce lásky

Nečekaná lekce lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489962/bmid_necekana-lekce-lasky-zcK-489962.jpg 4 22 9

Co se stane, když se ANO změní na NEVÍM? Jeannie vždy toužila po lásce a nyní konečně prožívá opravdovou romanci. Dan je úspěšný, pohledný mladý veterinář, který ji vzal do New Yorku a na Brooklynském mostě požádal o ruku. Jeannie se musí štípnout, aby uvěřila, že to není sen. Zdá se to příliš dokonalé, příliš kouzelné, než aby to mohla být pravda. Cestou na svatbu se nemůže zbavit svíravého pocitu v hrudi. Jsou to jen nervy, těsný korzet, nebo se události řítí příliš rychle? Má poslední možnost všechno zastavit – a když to udělá, zvrat osudu vyhodí její svět do povětří. To, co se dozví o Danovi, o vlastním srdci a o síle samotné lásky, navždy změní její život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Unexpected Lessons in Love , 2019


více info...

Přidat komentář

jeny-v
02.11.2022 3 z 5

Tentokrát jsem v hodnocení velmi skoupá. Sice jsem knihu dočetla již před týdnem, ale pochybnosti přetrvávají, možná mi nesedl styl psaní nebo nevýrazné postavy, ba i děj mi přišel fádní. Nerozhodnutá Jeannie - celá svatba není podle jejích představ, jen si na nevěstu hraje. Nejprve ANO a pak Ne. Osudový okamžik rozhodne, že ona, Dan, jeho kamarád Owen a otec Brian dostávají čas, jak naložit se svým tajemstvím, svědomím a budoucností.....

RebeccaLynn
04.07.2022 3 z 5

Čtivé a pro jednou jsem nedokázala odhadnout, jak příběh skončí. Nicméně rozuzlení mě trošku zklamalo.


Knižnítoulky
09.06.2022 3 z 5

Z této knihy mám velmi rozporuplné pocity. Kniha je příjemně napsaná, má pomalejší tempo, ale je velmi čtivá. Na jednu stranu je to silný a procítěný příběh a na druhou stranu je to obyčejný příběh, do kterého jsem se já nedokázala začíst. Tím jí ale rozhodně neodsuzuji a všem přeji příjemné čtení. Rozhodněte sami, na kterou stranu se přiklonit.

zuzana2599
31.05.2022 5 z 5

Tak to byl nečekaně hezký příběh ! Ale skutečně, tento procítěný, hořkosladký, ale také dojemný příběh o hledání lásky, se mi moc zalíbil. Tempo příběhu je spíše pomalejší, ale rozhodně nenudí. Já jsem četla s velkou chutí, knížka mě bavila a probudila mou zvědavost. Jak dopadne láska Jeannie a veterináře Dana ? Je to opravdu láska nebo jen romantické poblouznění ? Tento jemný, čtivý příběh mě tak zaujal, že dávám 5*. Milovníci pejsků si tady přijdou na své, je jich tady hodně a jsou kořením příběhu. Tuto chytrou i milou knížku ráda doporučím ! Je plná životního moudra !

Knižní střípky
13.05.2022 3 z 5

Vypadá to, že hlavní hrdinka této knihy Jeannie má všechno, co si jen žena může přát. Skvělého přítele Dana, úspěšného veterináře, který ji romantickým způsobem požádal o ruku a chystá se svatbu snů. Jenomže Jeannie na poslední chvíli zakolísá a pak se stane něco, co již nejde vrátit zpět... I tento příběh měl v sobě něco navíc, měl sice pomalejší tempo, ale vůbec mi to nevadilo. Navíc zde bylo spoustu úžasných pesanů a i díky nim byl tento možná trochu tuctový příběh nakonec v celku originální.

Lucieoknihach
09.05.2022 4 z 5

Čím jsem starší, tím víc jsem sentimentální, protože ještě před pár lety bych tuhle romanťárnu obešla velkým obloukem. Ale názory se mění a dospěla jsem do stádia, kdy občas potřebuji jen něco lehkého, u čeho můžu "vypnout". A tohle bylo přesně pro podobné příležitosti skvělou volbou. Už jenom název nás odkazuje k silnému příběhu o lásce.

Děj je sice dost předvídatelný, ale plyne tak přirozeně a nenásilně, že mi to vůbec nevadilo. Dost tomu pomohla i sympatická hlavní hrdinka, které jsem fandila a prožívala vše s ní. Navíc miluju zvířata a podle mě každý, kdo je taky zbožňuje, bude nadšený, protože kniha je plná pejsků (určitě rozkošných).

Příběh není úplně nabitý akcí, dost činností se v něm opakuje, ale na čtivost to nemá vliv. Já jsem se nenudila ani chvíli. Někdo hodnotil knihu jako utahanou, ale s tím nemůžu souhlasit.:) Cela atmosféra je velmi příjemná, že se vlastně nechcete od čtení ani odtrhnout.

Asi bych jenom trochu protáhla konec, nechala ho trochu napínavějším a ještě maličko popotáhla rozuzlení, ale jinak nemám výtek. Ve finále vlastně všechno nebylo jenom o lásce, ale taky o hledání vlastního já, o rozmýšlení na důležitými rozhodnutími, které děláme a o kterých bychom si měli být jistí, než se vyjádříme.

bookcase
07.05.2022 5 z 5

To bylo přesně podle mého gusta, chytrá romantika, jak já říkám. Netrnou z ní zuby, je tam vždy i něco navíc k zamyšlení.

mysterygirl
03.04.2022

Uknourana, utahana, nudna.
Nedocetla jsem

Ivuska.09
02.04.2022 4 z 5

Krásný příběh, který zároveň je i není o lásce. O tom, jak důležitá je komunikace mezi partnery. A také o tom, že je třeba si veškerá důležitá rozhodnutí dobře promyslet.

Autorovy další knížky

Lucy Dillon
anglická
2015  74%Na sto kusů
2022  75%Nečekaná lekce lásky

Kniha Nečekaná lekce lásky je v

Přečtených27x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce86x
Chystám se číst64x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x