Nebudeme si lhát

Nebudeme si lhát https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379674/bmid_nebudeme-si-lhat-0WJ-379674.gif 4 12 3

Když se dvaadvacetiletá Adéla za zády svého snoubence začala scházet s jiným mužem, neměla ani nejmenší tušení, jak velké problémy by jí to mohlo přinést. Najednou se však právě kvůli svému milenci ocitá v těžké situaci. Všichni, na které se dříve mohla spolehnout, se k ní obracejí zády. Adéla se snaží vyrovnat s mnoha zklamáními i s vlastními chybami. Navíc stojí před důležitým rozhodnutím, které by jí mohlo úplně změnit celý život...... celý text

Přidat komentář

lalela
15.07.2022 5 z 5

Krátký příběh, ve kterém je napsáno vše, co tam má být. Jak těžké je někoho milovat a někoho mít rád. Když se začtete do příběhu, zjistíte, že Adélin život je plný rozporů. Vdát se - zůstat svobodná. Mít snoubence - nebo milence. Nachází se ve fázi života, ve které musí udělat spoustu rozhodnutí, něco získá, něco ztratí, ale jak se rozhodnout, aby to bylo správné. Na konci knížky stojí paradoxně na začátku nové cesty, ale o tom je život. Skvělá knížka.

petra9164
15.01.2021 5 z 5

Hezký a milý příběh, který si rozhodně najde své mladé čtenářky. I já ji četla jedním dechem.


mikela
23.06.2018 5 z 5

Před otevřením knihy jsem si říkala, že to bude parádní odpočinková kniha, kterou zabiju hodinku volného času. No - musím se přiznat, že nebyla. Už od první strany mě příběh udržoval v napětí. Celou dobu, co jsem četla jsem střídavě nadávala na hrdinku, potom na obě mužské postavy a nakonec jsem proklínala celou mužskou populaci. A když byla kniha dočtená, s hrůzou jsem zjistila, že je konec dne, odložila jsem veškerou naplánovanou práci a chci další díl! Doufám tedy, že autorka tuhle prosbu - (čtěte příkaz) - vyslyší a co nejdříve vyjde 2.díl... :-)