Nebezpečná známost

Nebezpečná známost https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20918/nebezpecna-znamost-20918.jpg 4 18 5

Příběh mladého Dana, který, ač má před svatbou, se nebezpečně zaplete do vztahu s velmi mladou dívkou. Pětadvacetiletý Dan, úspěšný a hezký muž, má dobré zaměstnání, auto a byt, a za týden ho čeká svatba s milovanou Karolínou, s níž hodlá strávit líbánky v exotickém prostředí na Seychelách. Nečekané setkání s patnáctiletou Terezou však obrací Danův život naruby. Bude svatba tím správným rozhodnutím?... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
28.03.2022 3 z 5

Do dvou třetin knihy byl příběh postaven na nevěře a zklamání, no dál jsem asi číst neměla. To mě tedy zklamalo. Navíc nechal spisovatel otevřený konec, který může znamenat pokračování vztahu nebo taky uvědomění si, co člověk může lehce ztratit. Karolína mě zklamala, jsem jí držela palce od prvních stránek a ona mě takhle "podvedla" :)

nikinikiniki
29.09.2018 1 z 5

Příběh naprosto tuctový, předvídatelný. Hned si člověk dal jedna plus jedna dohromady. Přijde mi to jako dobrá blbina. Spustu věcí přitažených za vlasy, realita je zcela jiná. Je vidět, že to autor psal pro pubertální dívenky s naivními představami. Spoustu chyb v textu - spisovatel nejspíš neovládá předložky a ti, co mu to kontrolovali, jakbysmet. Postava Karolíny naprosto příšerná, přála jsem jí jen to nejhorší! Arogantní, namyšlená pipina nic jiného! A s jejími nepochopitelnými útěky by se měla léčit na psychiatrii, podle mě nemá k pacientům léčeben daleko! Ke konci nesmyslné nadávky na sousedku jako např. "Uhni, bábo!" nebo "Zmizni odtud, bábo!" mi tedy nepřijdou úplně vhodné... nechápu...?!!! Dávám jednu hvězdu a dočetla jsem to jen kvůli tomu, abych se ujistila v tom, jaká to byla blbost. Knihy od Luďka Stínila nikdy více!


Ann98
24.01.2018 5 z 5

Pecka! Nedokážu si představit, že si beru někoho, koho miluji a týden před svatbou potkám někoho, kdo mi totálně zamotá hlavu. To je snad podle mého naprosto nereálné. Celou dobu jsem stála na straně Karolíny. Dana jsem naopak za jeho poklesek týden před svatbou odsuzovala. S touto knihou se člověk ani chvíli nenudí, kniha má spád a děj. Je skvělá! Určitě se k ní někdy vrátím.

Pavouček2
02.06.2017 4 z 5

Zajímavé, záživné, má to děj a spád.

Alexxandra
04.07.2012 5 z 5

Mělo to docela blbej konec ale jinak docela fajn kniha

Kniha Nebezpečná známost je v

Přečtených50x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x