Nebe

Nebe https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127051/bmid_nebe-Rsr-127051.png 4 14 3

Blogerskou stálici Rudolfa Havlíka patrně není třeba příliš představovat. Představme si ale jeho novou knihu s příznačným názvem Nebe. Stejně jako jeho předchozí tři knihy, i tato publikace vychází z blogů a obsahuje i samostatné povídky z cest po celém světě.

Přidat komentář

muf-rodrigo
01.07.2019 4 z 5

Co víc psát, kniha opět psaná lehkostí, jen je trochu poznat, že je už poslední, nápady trochu mizejí. Ale i tak stojí za přečtení.

Eremites
03.02.2017 4 z 5

Mám ráda styl psaní Rudolfa Havlíka. Má neskutečný talent vyprávět věcně, jednoduše, bez zbytečných kliček a přikrášlování a přitom naprosto čtivě. V knížce zachycuje postřehy ze svého podnikatelsko-cestovního života v Číně, k tomu přihodil pár zamyšlení o vztazích, sexu, vůni ženy a dalších zásadních otázkách života :-).


st.me
18.10.2012 5 z 5

Být v knihkupectví, tak si téhle knihy ani nevšimu a směle budu pokračovat k titulům, které mě zajímají. Což teď po přečtení musím říct, že by to byla velká škoda. Po pár stránkách jsem si uvědomila, že autora znám z blogu na idnesu. Četla jsem jeden jeho článek a nelíbil se mi. Jenže kniha na mě zapůsobila naprosto opačným dojmem. Skvěle jsem se u ní bavila, hlasitě se smála ve veřejných dopravních prostředcích a získala tak více prostoru kolem sebe (nikdo nechce stát vedle někoho, kdo se hlasitě směje a nemá "zřejmý" důvod), truchlila i dojímala se. Líbil se mi styl v jakém je to psané. Obyčejné, jednoduché, věcné, žádné zbytečné přikrášlování. A hltala jsem vtipná přirovnání. Těma se mi autor naprosto trefil do vkusu a okamžitě si mě ochočil. Určitě se podívám po jeho dalších titulech.