Neapol, Ischia, Pompeje, Sorrento - průvodce s mapou

Neapol, Ischia, Pompeje, Sorrento - průvodce s mapou https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377943/mid_neapol-ischia-pompeje-sorrento-pruv-7Y5-377943.jpg 4 1 1

Od Neapole přes Vesuv po Pompeje, od Ischie přes Procidu po Capri, od výběžku Punta Campanella přes Positano až k Salernu – hlavní město Kampánie, ostrovy Neapolského zálivu, poloostrov Sorrento a pobřeží Amalfi se před vámi v mžiku otevřou díky tomuto jedinečnému průvodci!

Přidat komentář

ddkk
16.12.2021 4 z 5

Do Neapolského zálivu a okolí jsme se se sestrou chystaly vloni, ale kvůli covidu jsme cestu musely zrušit. Přesto se myšlenky na putování do Neapole, Pompejí, do městeček v Sorentském zálivu i na ostrovy Capri a Ischia nevzdáváme. I proto jsem využila výprodeje a za pár kaček zakoupila průvodce National Geographic kapesních rozměrů a muší váhy.

Je to malý přehledný průvodce na kratší přehlednou cestu, kdy nepotřebujete více zasvěcenějších informací než ty výhradně turistické (v tom nejlepším slova smyslu).

Ke každému zajímavému místu uvádí základní informace, k některým význačnějším destinacím pak o něco rozsáhlejší popisek (Neapol, Procida a město Ischia, ostrov Ischia, Capri, Sorentský poloostrov, Pobřeží Amalfi, Ercolano a Pompeje), u nich je vždy na rubu založeného listu pěkná přehledná mapka. Místo se našlo i pro tři výletní trasy, 10 skvělých nápadů týkajících se zajímavostí navíc, silniční mapku Neapolského zálivu a samozřejmě základní turistické informace. V knížečce je i rejstřík ulic, památek, zajímavých míst a pláží.

Je to takový sympaťák akorát do kapsy nebo batůžku pro méně náročné cestovatele. A těm také průvodce doporučuji.

Štítky knihy

průvodce Neapol Pompeje turistické průvodce Vesuv

Autoři knihy

Natalino Russo
italská, 1972

Kniha Neapol, Ischia, Pompeje, Sorrento - průvodce s mapou je v

Přečtených1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x