Navzdory všemu

Navzdory všemu https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82647/bmid_navzdory-vsemu-eJX-82647.jpg 4 24 2

Navzdory všemu - anotace Mnohokrát se ptáme: „Proč já? Proč zrovna já?“ Ale tato otázka je zbytečná a pouze v člověku posiluje pocity oběti. Spíš se ptejte: „Co dělám špatně? Proč se neustále dostávám do takových problémů?“ Úspěch, radost nebo vnitřní klid sice nepřicházejí mávnutím kouzelného proutku, ale ani trápení, hanbu či bolest nelze neustále svádět na někoho jiného. Všechno závisí na tom, jak uvažujete a jaká řešení si zvolíte. Soustředíte se jen na své křivdy, neúspěchy, zklamání? Potom k sobě přitahujete ještě více křivd a nezdarů. Staré události nelze změnit – změnit lze pouze to, jak na ně budete pohlížet. Princip „navzdory všemu“, který autorka představuje ve své inspirativní knize, je mocným klíčem k fungování zákona přitažlivosti. Můžete žádat, oč chcete, a usilovně se na to soustředit, ale teprve nezlomným odhodláním k činu nastartujete splnění svých přání. Bez něho zůstanete jen u „doufám“ nebo „možná“. Posilovat lze totiž nejen fyzické svaly, ale také svaly charakterové: sval porozumění, sebedůvěry, činorodosti, jistoty, poctivosti, přitakání, odhodlání, odpouštění, nejvyšší volby – devět svalů, které dokážou změnit život. A Lisa vás naučí, jak je posilovat, abyste dosáhli všeho, co si přejete.... celý text

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

No Matter What , 2009


více info...

Přidat komentář

Chytuš
01.03.2016 2 z 5

Kdyby se mi tahle knížka dostala do rukou před 20 lety, tak bych jásala, jaké úúžasné myšlenky a názory vyjadřuje a každému ji doporučovala na potkání... Nicméně teď jsem už jen přeskakovala stránky bez valného zájmu a hledala, jestli mě něco z toho dokáže oslovit a být pro mě alespoň trochu objevné. Nenašla jsem vůbec nic nového, natož objevného. Přesto nezatracuji, někomu určitě přijde vhod. Navzdory všemu výše uvedenému.

Hanulenka9595
03.03.2015 5 z 5

Žádný komentář... prázdno...
Stejně jako mi již někdo říkal, že kniha není k dostání...
Pak mám obrovské štěstí, že někoho napadlo mi ji nadělit tenkrát před pár lety pod stromeček, neboť se stala mou nejoblíbenější knihou. Nikdy jsem ji nepřečetla celou, nikdy jsem ji nečetla v kuse - vždy jsem otevřela nějakou kapitolu a našla v ní právě to, co jsem potřebovala slyšet. V mnohém mě podpořila, v mnohém mi má tvrzení vyvrátila, pomohla mi utvořit část mě samotné.
A lituji těch, kterým se nestačila dostat do rukou.


Autorovy další knížky

2010  83%Navzdory všemu
2017  85%Prosperita
2010  70%Nech sa deje čokoľvek

Kniha Navzdory všemu je v

Právě čtených5x
Přečtených34x
Doporučených2x
Knihotéce26x
Chystám se číst14x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x