Návrat domů k Bohu

Návrat domů k Bohu https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96161/navrat-domu-k-bohu-96161.jpg 5 16 3

V posledním svazku Hovorů s Bohem předkládá autor otázky, které si klade každý člověk, a nabízí odpovědi, na něž čtenáři dlouho čekali. Nic nevzbuzuje zájem lidstva tolik a nic není tak tajuplné jako smrt. V čem vlastně spočívá náš život a co se s námi stane, až zemřeme? Shledáme se s blízkými, kteří tento svět opustili před námi? Uvítá nás Bůh ve svém království? Nastane Soudný den? Bude pro nás nebeská brána otevřená? Budeme vůbec vnímat, co se s námi po smrti děje? Prostřednictvím svého hlubokomyslného a osobního rozhovoru s Bohem popisuje Neale Donald Walsch proces přechodu z tohoto světa do Božího království. Nabízí naději, útěchu a překvapivé prozření.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství

Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Home with God - in a life that never ends


více info...

Přidat komentář

JanaKá975
07.11.2018

Nádherná "věčná" kniha, která se dá číst stále znovu a pokaždé v ní najdete co hledáte. Prostě od Boha :-)

InExTrEmO
22.09.2018 5 z 5

Není to prní kniha tohoto autora, kterou jsem četl, takže už jsem nějak tak věděl, jakým stylem se bude rozhovor ubírat. Je to ale khina, kterou si budu muset přečíst ještě několikrát abych vše pochopil. Člověk, když takové knihy čte, tak si říká, jestli je to vše pravda a pokud ano, jak na to autor přišel?
Když mi bylo asi 12 let, v televizi dávali nějaký pořad o NDE. Byl tam kluk, který byl klinicky po smrti a když se probral, tak vyprávěl, že se ho tam ptali jestli se chce vrátit zpět. U Nealových knih dochází k tomu, že se mi jejich pravdivost a autentičnost ověřuje spontálně ze všech různých míst. Např. Anita Moorjani vypovídá ve své knize v zásadě totéž. Eckhart Tolle také mluví o stejných věcech a najdou se další. Je to náhoda? Nebo se všichni autoři napříč desetiletími domluvili, že nás budou vodit za nos? Každý se po přečtení rozhodněte čemu věříte. Já mám celkem jasno :)


Gandalf
03.01.2013 5 z 5

Moje hodnocení je nejspíš velmi subjektivní, ale jako duchovně zaměřenému člověku se mi prostě kniha líbila a moc! Dozvěděl jsem se odpovědi na všechny otázky ohledně smrti, života po smrti a tak dále. Pokud jste připraveni na absolutní změnu Vašeho chápání smrti, vrhněte se do toho po hlavě. Pokud ne, zkuste to, můžete ji odložit a (jak by řekl Derren Brown) ,,může se z ní stát hračka do vany pro Vaše nejméně oblíbené dítě." Nebudete ale možná ani chtít knihu odložit, u mě ,,padla" za 3 dny. Smrt, aspoň z lidského pohledu, opravdu JE tragédií, ne však pro duši (jak zjistíte, nebo jste již věděli - jen dočasně) opouštějící tento svět, jak spíš pro ty, kteří musí za svého pozemského života protrpět ztrátu blízkého člověka. Svojí vlastní smrti se po dočtení knihy umenší, nebo se jí dokonce přestanete bát úplně a třeba Vám, jako mně, dojde, že tak to má být. Naše existence je totiž nikdy nekončící dobrodružství a smrt je ,,jen" další krok vpřed.