Návrat domů

Návrat domů https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77858/navrat-domu-77858.jpg 5 22 7

...aneb jak nalézt své vnitřní dítě a pečovat o ně. Psychologická, psychoterapeutická kniha zabývající se tématem "zraněného dítěte" v každém dospělém člověku. Osvětluje příčiny zranění, které naléza v dysfunkčních rodinách. V duchu Gestalt terapie se zabývá uvězněnými emocemi, které brání objevení, uzdravení a následovnému růstu "zázračného dítěte" - pravého já.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Gardenia
Originální název:

Homecoming , 1990


více info...

Elea
Elea
09.07.2022 4 z 5

Spíš než kniha je to průvodce uzdravování a růstu, je třeba jí číst pomalu a hodně přemýšlet, jen mi dost vadil důraz na náboženství.

Lucie131313
Lucie131313
02.04.2022 5 z 5

Tato kniha, to je proces.... Proces dostávání se k jádru sebe samého... Úžasná!


salamandrina
salamandrina
15.12.2020 3 z 5

Je to zajímavá kniha, určitě mi něco dala a posunula zas dál. Ale úplně life changer to není. Ta náboženská část mě tam moc nebavila. Ale pokud se zajímáte o seberozvoj a řešíte v sobě nějaký věci, tak určitě k přečtení doporučuji.

Sazovsky
Sazovsky
26.08.2018 4 z 5

Doporučuji přečíst každému, kdo chce poznat své skutečné já. Koupil jsem ji podruhé, protože ji čteme společně s manželkou a povídáme si o svých objevech.

YA-girl
YA-girl
06.02.2018 3 z 5

Asi do jedné třetiny knihy se mi to četlo dobře, přišlo mi to poučné a hodně k přemýšlení a že je na tom hodně pravdy. Ale pak už se to všechno pořád opakovalo, "uzdravte své vnitřní nemluvně" a "uzdravte své vnitřní batole" a "uzdravte své dítě předškolního věku" atd. atd.; "vždy si sepište soupis, jak vám v tom konkrétním období bylo ublíženo, prožijte si to znovu, promeditujte to"... Neříkám, že to nemůže pomoct! Ale očividně to není pro každého :). Navíc, sám autor upozorňoval, že je to běh na několik měsíců, možná i let; a mně prostě v tuto chvíli přijde, že těch několik měsíců nebo let chci strávit jinak (= přítomností) než sepisováním a pitváním svých vnitřních zranění, která mi nevědomky způsobili dospělí (= v minulosti), kteří taky neměli vyřešený vztah se svým vnitřním dítětem... ;-)

michael9114
michael9114
06.12.2015 5 z 5

Je to něco jako klasická hudba a rocknroll. Veškeré motivační knihy, které všemožně existují, mají torzo, nebo lépe podvozek zde. Stejně jako rocknroll je pěkná hudba, je třeba brát zřetel na to, že veškeré postupy a základy jako takové byly vytvořeny již v klasické hudbě.
Povinná literatura pro všechny psychology a lidi, co se zajímají o seberozvoj.

petaSk
petaSk
25.11.2013 5 z 5

Skvělá kniha, kterou nestačí jen číst. Je to průvodce ozdravného procesu. S touto knihou se dá pracovat jen krok po kroku, trpělivě a s důvěrou. Jaká škoda, že je nemožné ji už na českém trhu sehnat.