Itálie

Itálie https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137223/mid_italie-h7d-137223.png 5 8 3

Naše vydavatelství ve spolupráci se světoznámým nakladatelstvím National Geographic pro vás připravilo jedinečné turistické průvodce.Vynikají nesrovnatelnou kvalitou, praktičností, vkusným designem a stovkami unikátních fotografií. Všechny knihy z této edice jsou překládány špičkovými překladateli, které jsme speciálně pro tuto edici vybírali. Ve všech průvodcích naleznete: podrobné popisy a informace o nejnavštěvovanějších destinacích v dané zemi doplňující poznatky z historie, kultury a současného života země více než 280 dokreslujících barevných fotografií desítky podrobných, barevných map cyklistické a pěší stezky – nápady na výlety zaznačené v mapách úplné informace pro návštěvníky, včetně informací o hotelech, restauracích, nákupních možnostech a zábavních podnicích... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Cestopisy a místopisy

Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

National Geographic traveler: Italy , 2004


více info...

Přidat komentář

MOu598
30.05.2022 5 z 5

Pěkná knížka, ale do malého zavazadla trochu těžká.
Prošla jsem si část o Toskánsku, které jsem na týden navštívila.
S výletem i knížkou jsem spokojená.

Briv
04.08.2021 3 z 5

Letos jsme se rozhodli jet poprvé od narození syna (2,5 roku) na větší dovolenou a vyhrál to road trip po části severní Itálie. Z knihovny jsem si domů donesla celkem hodně průvodců. Zkusím, zde shrnout, jak se mi s nimi pracovalo a čerpaly z nich informace.

I když je průvodce velmi obsáhlý, přiznávám, že se mi nečetl až tak dobře, je psán velmi stroze, působil na mě jako nudná učebnice ze školy. Uznávám, že jsou zde ve velké míře a detailně popsány církevní stavby a např. v Benátkách spousty paláců, ale tohle není pro mě to hlavní, co o místech, kam jedu chci vědět. Věřím, že své příznivce si určitě najde.


Selinute
05.11.2012 5 z 5

Nejlepší cestovní průvodce na našem trhu.Podrobné popisy míst a související informace. Zasvěcené texty o historii, kultuře a současném životě. Spousta skvělých barevných fotografií, fantastické mapy a odborný komentář. Heslem je kvalita.